پوست این میوه ها را حتما بخورید!
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
پوست این میوه ها را حتما بخورید!
خیلی از ما زمانی که میخواهیم از میوهها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و دور میریزیم. بیخبر از اینکه نمیدانیم همین پوست و برگ میتواند مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی داشته باشد که در بعضی موارد این میزان حتی بیشتر از مقداری می باشد که در بخشهای مورد استفاده وجود دارد.
با استفاده از این قسمتها نهتنها میتوانیم مواد مفید بیشتری به بدنمان برسانیم، بلکه در هزینهها هم صرفهجویی خواهیم کرد.
برگ بروکلی
یکی از قسمتهایی که تقریبا همیشه از دستش میدهیم برگ بروکلی می باشد. همه میدانیم که گل بروکلی سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامینهای C، A، E، کلسیم و منیزیم می باشد، اما قسمتی که مدنظر ماست، برگهای این گیاه بوده که در هر ۳۰ گرمش ۹۰ درصد دوز روزانه مورد نیاز ویتامین A قرار دارد.
از نظر ویتامین C هم هر ۳۰ گرم بروکلی ۴۳ درصد از دوز روزانه مورد نیاز این ویتامین را شامل میشود.
مصرف پوست و برگ هویج فشار خون را تنظیم می کند.
برگها و پوست هویج
همه ما عادت کردهایم پوست هویج را هنگام استفاده بتراشیم، اما اگر بدانید که همین قسمت بیرونی چقدر خواص دارد دیگر تنها به شستن آن بسنده میکنید. در رابطه با برگهای هویج هم باید گفت که این قسمت سرشار از کلروفیل می باشد. کلروفیل منبعی غنی از منیزیم می باشد و فشار خون را تنظیم میکند و به قوی شدن استخوانها و عضلات کمک میکند.
خواص برگهای هویج به همین جا ختم نمیشود، این قسمت سرشار از پتاسیم و ویتامین K هم می باشد.
برگ چغندر
دفعه بعد که چغندر میخرید برگهای آن را بیرون نریزید. بشورید و در انواع سالاد و سوپ استفاده کنید. هم طعم شیرین و خوبی به خوراک میدهد و هم سرشار از فولات، بتاکاروتن و آنتیاکسیدان می باشد و مصرف آن روی پوست، مجاری ادراری و کیسه صفرا تاثیرات مثبت دارد.
پوست کیوی داری مقدار زیادی ویتامین E می باشد.
پوست کیوی
پوست زبر و خشن کیوی سرشار از فیبر می باشد. حتی اگر نوش جان کردن و جویدن آن برایتان مشکل می باشد، به فکر سلامتیتان باشید و تلاش کنید کیوی را با پوست بخورید. کیوی سرشار از ویتامین E و C می باشد، اما جالب می باشد بدانید بخش عمده ویتامین E موجود در این میوه در پوستش ذخیره شده می باشد. کیوی را خوب بشویید و سپس با پوست بخورید.
پوست هندوانه
پوست هندوانه، همانی که نه مزهای دارد و نه بوی خاصی، اما سرشار از منیزیم و سیترولین می باشد. سیترولین در بدن به آرجینین تبدیل میشود و آرجینین هم برای دستگاه گردش خون و دستگاه ایمنی بسیار مفید می باشد.
مصرف دانه های کدو تنبل از سرطان پیشگیری می کند.
دانههای کدو تنبل
دانههای کدو یا همان تخم کدو را که همه میشناسیم، اما به نظر برسد از خواص جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات، انگلزدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان مفید می باشد.
هسته آناناس
هسته آناناس قسمت وسط و سفت میوه می باشد که بیرون میاندازیم، اما باید بدانید که این هسته سرشار از بروملین بوده و خاصیت ضد التهابی دارد.
پوست مرکبات
پوست تلخ مرکبات منبع غنی از انواع ویتامینهاست. نوش جان کردن پوست مرکبات برای همه ممکن نیست، پس بهتر می باشد برای ترشی یا مربا کردن از آنها استفاده کنید. در ضمن میتوانید از این پوستها درون غذا و سوپ هم استفاده کنید.
منبع:jamejamonline.ir
پوست این میوه ها را حتما بخورید!
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره پوست این میوه ها را حتما بخورید! با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه