شیرینی گل نارگیلی و بادام
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
شیرینی گل نارگیلی و بادام
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه شیرینی گل نارگیلی و بادام را ببینید.
ایران ناز: در این مطالب طرز تهیه بیسکوییت یا کوکی های نارگیلی را به شما آموزش داده ایم که درست کردن آنها فوق العاده راحت می باشد. امیدواریم تهیه کرده و از میل کردن آنها لذت ببرید.
مواد لازم:
روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم یا کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
پودرقند ۲/۱ پیمانه
پودرنارگیل ۸/۱ پیمانه
پودربادام ۸/۱ پیمانه
آرد سفید به میزان لازم (حدودا ۲ پیمانه)
تخممرغ ۱ عدد
روش تهیه:
۱٫ روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و به مایه اضافه کنید.
۲٫ حال تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کمکم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.
۳٫ میتوانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویتها را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
نکته: میتوانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گلها قرار دهید. روی سایر مدلها میتوانید از شکرهای رنگی یا ترافلهای رنگی برای تزیین استفاده کنید.
The post شیرینی گل نارگیلی و بادام appeared first on ایران ناز.
شیرینی گل نارگیلی و بادام
لطفا نظر خود را درباره شیرینی گل نارگیلی و بادام با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه