۲۰ سالاد ماکارونی، غذای ایرانی – ایتالیایی

۲۰ سالاد ماکارونی، غذای ایرانی – ایتالیایی

درست هست که به سالاد ماکارونی سرشناس هست ولی نه ماکارونی واقعی هست نه سالاد واقعی خودش یک غذای کامل هست که معمولا آن را در مهمانی ها به عنوان کنار غذا همراه باغذاهای مجلسی یا به عنوان وعده شام سرو می کنند.

سالاد ماكاروني با گل كلم

يك بسته ماكاروني فرم دار را در آب جوش، نمك و روغن بجوشانيد و سپس آبكش كنيد. نيم كيلو سیب زمینی را پخته و نگینی خرد كنيد، سپس تمام مواد را که شامل ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده، ۳۰۰ گرم کالباس خرد شده، ۳۰۰ گرم خیار شور، ۲۰۰ گرم گل كلم خرد شده ،۲۰۰ گرم نخود فرنگی پخته شده و میزان لازم سس مايونز هست، کاملاً مخلوط كنيد. بعد از اينكه آب ماكاروني گرفته شد آن را هم به مواد اضافه كنيد. سالاد را در یخچال قرار دهید. بعد از يك ساعت سالاد را سرو كنيد.

سالاد پاستا با مرغ و قارچ

۳۰۰ گرم پاستا را جوشانده و آبكش کنید. ۴ عدد خيار شور خلال شده را با ۲۰۰ گرم گوشت مرغ پخته و خرد شده، ۲۰۰ گرم قارچ خرد شده، ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون و ۲ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت در سس بخوابانید و طی این مدت یکی، دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .

خوشمزه ترین کنار غذای ایرانی ایتالیایی (2)

توصیه پزشکی پورتال توپ تاپ:هیچ زمان مرغ نخورید

سالاد پاستا با تن ماهي

۲۵۰ گرم پاستاصدفي را پخته، آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود، سپس به آرامی آبکش را تکان دهید تا آب اضافی آن خارج شود. دانه های يك عدد فلفل دلمه ای قرمز را گرفته و سپس آن را نگینی خرد کنید. روغنِ اضافی يك قوطي کنسرو تن ماهی را پس از جوشاندن کاملاً بگیرید.

در ظرفی دو قاشق سوپخوري روغنِ زیتون، يك قاشق غذاخوري سرکه، يك قاشق سوپخوري سس خردل، دو قاشق سوپخوري سس مایونز، نمک و فلفل سیاه را بریزید و با همزن دستی هم بزنید. پاستا را به سس اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید . در انتها کنسرو ماهی، ۲۰۰ گرم کنسرو ذرت، فلفل دلمه ای و ۱۰ عدد برگ ریحان که با دست خردشده را هم به مواد اضافه کنید. بهتر هست قبل از سرو، سالاد را در یخچال بگذارید. موقع سرو اجازه دهید دمای سالاد به دمای اتاق برسد، سپس آن را با برگ ریحان تزیین کرده ، سرو کنید.

سالاد ماكاروني با تن ماهي و شويد

در قابلمه ای مقداری آب و نمک ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید , سپس پاستا را در آب ریخته و صبر کنید تا نرم شود. کنسرو تن ماهی را هم در آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید , سپس مواد کنسرو را از قوطی خارج کرده , کمی با چنگال خرد کنید و در یک کاسه بریزید. پاستای پخته را بعد از آنکه خنک شد، به تن اضافه کنید.
دو عدد مغز کاهو و ۵ عدد خیارشور را نگینی خرد کنید.

۳ عدد پیازچه را هم به صورت حلقه ای خرد کنید. همه مواد را به پاستا اضافه کنید. در یک کاسه کوچک۲۰۰ گرم سس مايونز را با نمك و فلفل و يك عدد ليمو ترش مخلوط کنید. ۲ قاشق سوپخوري شويد خرد شده را هم اضافه كنيد.حالا سس را به سالاد اضافه کرده و خوب هم بزنید، سپس سالاد را داخل یخچال قرار دهید و موقع سرو، آن را با مقداری پیاز و گوجه خرد شده تزیین کنید.

خوشمزه ترین کنار غذای ایرانی ایتالیایی (2)

سالاد ماكاروني قالبي

ابتدا ۵ قاشق غذاخوري سس مايونز را با سه قاشق غذاخوري ماست، نمك، فلفل و آب ليمو مخلوط كنيد. ظرف‌تان باید بزرگ باشد تا همه مواد در آن جا بگيرد.يك قاشق غذاخوري جعفری خرد شده را هم بريزيد و هم بزنيد.حالا به ترتيب ماكاروني فرم دار پخته، دو عدد هويج‌ پخته شده و نگيني خرد شده ،يك عدد فلفل دلمه‌اي زرد خرد شده، سيب‌زميني پخته و نگيني خرد شده و يك عدد كنسرونخود سبز را درون ظرف بريزيد و هم بزنيد. در پايان يك عدد سينه مرغ پخته و خرد شده را اضافه كنيد. حالا ۲ ورق ژلاتين را با يك فنجان آب سرد داخل ظرفي بريزيد تا نرم شود. بعد يك فنجان آب جوش به آن اضافه كنيد.

وقتی ژلاتين خوب نرم شد آن را به بقيه مواد اضافه كرده و خوب هم بزنيد. در قالب مورد نظرتان كمي روغن زيتون بريزيد تا چرب شود. سالاد را درون قالب بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند. قالب را برای ۳ ساعت درون يخچال بگذاريد. بعد كه آن را بيرون آورديد درون یک ظرف مناسب برگردانيد و با چاقوي اره‌اي مخصوص برش بدهيد تا سالاد ماكاروني ژله ای شما آماده شود. به جاي سينه مرغ مي‌توانيد از تن‌ماهي استفاده كنيد. اگر مي‌خواهيد طعم متفاوتي به سالادتان بدهيد مي‌توانيد به جاي نخود‌فرنگي از خيارشور نگيني شده استفاده كنيد.

سالاد ماكاروني با سس جعفري

خوشمزه ترین کنار غذای ایرانی ایتالیایی (2)

ابتدا ۳۰۰ گرم ماکارونی فرمي را پخته و آبکش کنید، سپس آن را با آب سرد بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا برود.۲۰۰ گرم گوجه گیلاسی را دو نیم کنید و با يك فنجان نخود سبز پخته، چند برگ جعفري تازه خرد شده، ۱عدد پياز قرمز نگینی و يك عدد فلفل دلمه اي خرد شده مخلوط كنيد. برای تهیه سس، باید ۲۰۰ گرم جعفری، نصف فنجان روغن زیتون بودار، دو حبه سیر ، نمک و فلفل را داخل مخلوط کن بریزید. یک تا دو دقیقه دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. حالا می توانید سالاد را در ظرف مناسبی بریزید، سس را با سالاد مخلوط کرده و با جعفري تزيين کنید.

ماكاروني قالبي با پوره سيب زميني

۵ عدد سیب زمینی را بپزید و تا زمانی که داغ هست پوست آن را بگيريد و له كنيد.۵۰گرم کره ، نصف پيمانه شیر و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کرده و مخلوط كنيد. قالب کیک را کمی مرطوب کرده و یک نایلون داخل آن قرار دهید. پوره سیب زمینی را به دیواره و کف ظرف به ضخامت نیم سانتی متر به صورت فشرده قرار دهید.ماکارونی را پخته و آبکش كنيد.

نصف پيمانه سبزیجات (هویج ، ذرت و نخودفرنگی ) پخته شده را به همراه يك عدد سینه مرغ پخته و ریز خرد شده ، ۱۰۰ گرم خیارشور و۲ قاشق سوپخوري سس مایونز به ماکارونی اضافه كرده و مخلوط كنيد، سپس مواد را داخل قالب پوره سیب زمینی بريزيد و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد به کمک نایلونی که داخل قالب انداخته اید سالاد قالبی ماکارونی را برگردانده و روی آن را تزیین كنيد.

سالاد ماكاروني با كلم سفيد

يك سوم بسته (حدود دويست گرم)ماكاروني را بپزید و آن را در سبدی بریزید تا آب آن گرفته شود، سپس آن را در یک ظرف با ۳-۲ ق غ روغن زيتون مخلوط كنيد تا كاملا به روغن آغشته شود. در يك ظرف بزرگ يك عدد كلم سفيد خرد شده،۲۰۰ گرم كالباس خرد شده و ۵ عدد خيارشور خرد شده را مخلوط کنید. حالا ماكاروني و سبزيجات (يك عدد هويج رنده شده ويك قوطي كنسرو ذرت و يك فنجان نخود فرنگي پخته شده) را اضافه کرده، مخلوط كنيد. نمك، فلفل، آب ليمو و سس را هم به میزان لازم بریزید و خوب هم بزنيد تا سالاد آماده شود.

سالاد ماکارونی گیاهی

خوشمزه ترین کنار غذای ایرانی ایتالیایی (2)

ابتدا ۲۵۰ گرم ماکارونی فرمی را درآب جوش بریزید و بعد از پخت و آبکش کردن، در یک ظرف بزرگ قرار دهید تا سرد شود، سپس ۲ فنجان لوبیا سبز بخارپز شده ، ۱ فنجان تربچه ورقه شده، ۲ فنجان خیار خرد شده و نصف فنجان بادام شور پرک را با هم مخلوط کنید. در آخر ۵ قاشق غذاخوری ماست را به اضافه ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون و به میزان دلخواه نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و سپس آن را سرو کنید.

منبع:برترین ها

منبع : http://toptap.ir

تهیه و گرد آوری : پورتال تفریحی و سرگرمی پورتال یک

لطفا نظرات خود را درباره مطالب ۲۰ سالاد ماکارونی، غذای ایرانی – ایتالیایی با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا