طرز تهیه :از سر آشپز ملیحه محمد شاهی.(آشپزان برتر آسمونی)
۱ ق غ مایه خمیر رو با ۱ ق شکر و ۱ فنجون شیر ولرم مخلوط کنید بگذارید کنار تا عمل بیاید ،بعد تو یه ظرف دیگه نصف فنجون شکر و ۱ تخم مرغ و ۵۰ گرم کره اب شده و کمی وانیل و کمی پوست لیمو رنده شده رو خوب مخلوط کنین بعد یه نصف دیگه شیر ولرم بهش اضافه کنین خوب مخلوط کنین بعد حدود ۲ و نیم فنجون ارد بهش بزنین خوب ورز بدین و روی خمیر رو بپوشونین و بزارین کنار تا حجمش دو برابر بشه بعد پف خمیر رو بخوابانید دوباره ورز بدین و خمیر رو به ۱۰ قسمت تقسیم کنین هر قسمت رو با وردنه به شکل دایره صاف کنین به پشت و روی هر قسمت کره اب شده بمالید و دایره ها کنار هم توی ظرف بچینید به طوری که هر دایره کمی زیر قبلی باشه بعد روی دایره ها کنجد بپاشید و بگذارید تو فر گرم ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بعد ۵ دقیقه هم گریل بعد روی نان بریزید داغ شربت سرد بریزین و دوباره بگذارید توی فر ۱۰ دقیقه پایین و ۵ دقیقه گریل.برای شربت دو ق غ عسل رو با ۵ ق غ آب و کمی عرق هل و کمی پودر زنجبیل رو با هم مخلوط کنید.
بدون دیدگاه