کیک ماگمای آلبالو
اگر از علاقمندان به درست کردن کیک های خانگی هستید توصیه میکنیم که این کیک را هم امتحان کنید بسیار کیک خوبی هست و مطمئنا همه از این کیک خوششان خواهد آمد
نشاسته ۲ قاشق ( نشاسته ذرت یا بلغور فرق ندارد)
ابتدا کرم را درست می کنیم و می گذاریم سرد شود بدین طریق که غیر از پنیر همه مواد کرم را می ریزیم در قابلمه و هم میزنیم وقتی به قوام آمد از حرارت برمی داریم وقتی از حرارت برداشتیم پنیر را می ریزیم و با میکسر هم میزنیم. اکنون برای درست کردن کیک تخم مرغ ها و شکر را بخوبی مخلوط کرده سپس شیر, روغن, پوست لیمو و وانیل را می ریزیم . در یک کاسه دیگر آرد و بکینگ پودر را ریخته یک دقیقه دیگر هم میزنیم این کیک را در قالب گرد ریخته می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید کرمی که درست کردیم به آرامی با ملاقه در وسط کیک می ریزیم همه کرم را میریزیم بنظر زیاد می آید ولی زیاد نیست در فر ۱۷۰ درجه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود برای درست کردن سس در قابلمه آلبالوها و شکر را می ریزیم در حرارت کم قرار داده تا زمانیکه آلبالوها نرم شوند نشاسته را با آب مخلوط کرده در قابلمه ریخته و تند تند هم میزنیم وقتی رویش حباب زد از حرارت برمیداریم و می گذاریم سرد شود قبل از سرو کردن باید کیک و سس سرد شوند کیک را باید حداقل ۴-۵ ساعت در یخچال قرار دهیم قبل از سرو کردن سس را ریخته و سرو میکنیم
این مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده هست. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
کیک ماگمای آلبالو
منبع : وبسایت دکتر سلام
بدون دیدگاه