چگونه در پاییز و زمستان سرما نخوریم؟
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
چگونه در پاییز و زمستان سرما نخوریم؟
کمبود دریافت پروتئین خطر ابتلا به عفونت را افزایش می دهد.
سلامتی مجاری تنفسی به دریافت هوای فاقد میکروب و آلودگی وابسته می باشد. بیش از ۲۰۰ نوع ویروس شناخته شده که به دستگاه تنفسی فوقانی اثر گذاشته و باعث سرماخوردگی می شوند.
برای اینکه سیستم ایمنی بدن به بهترین نحو وظیفه ی خود را که رقابت علیه ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد، انجام دهید، باید مواد مغذی حیاتی را دریافت کند. این مواد عبارتند از:
ویتامین c : برای کاهش سرماخوردگی بیش ترین ماده ای که اثبات شده و توصیه نیز میشود، ویتامین c می باشد. برخی از منابع دارای ویتامین cمانند: لیمو شیرین، لیموترش، پرتغال، گریپفروت و فلفل.
روی : افرادی که بیش از حد معمول سرما می خورند، میتوانند از مکمل های روی که سطح ایمنی بدن را بالا می برند استفاده کنند. روی یک ماده ی معدنی مورد نیاز برای سیستم ایمنی می باشد. برخی از مواد حاوی روی عبارتند از:برخی از مواد حاوی روی عبارتند از: انواع صدف، گوشت های قرمز بدون چربی، مرغ، غلات سبوس دار حاوی روی.
امگا۳ : برخی از مواد حاوی امگا۳ مانند: ماهی قباد، قزل آلا، ساردین و ماهی های روغنی غنی از اسیدهای چرب امگا۳ هستند.
پروتئین : برخی از موادی که حاوی پروتئین می باشند عبارتند از: ماهی، مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، لبنیات و مخلوطی از حبوبات ، مغزها، دانه و غلات سبوس دار. اگر فردی دچار کمبود پروتئین شود، خطر ابتلای او به عفونت افزایش می یابد.
ویتامینB6 و پانتوتنیک اسید : حبوبات ، گوشت، شیر تأمین کننده ی ویتامین B6 و پانتوتنیک اسید می باشند.ویتامین B6 و پانتوتنیک اسید برای سلامتی سیستم ایمنی اهمیت بسیاری دارند.
ویتامین A : این ویتامین در موادی از قبیل : جگر، انواع ماهی از جمله قزل آلا، قباد و شاه ماهی، کره، تخم مرغ هستند، همچنین هویج، انبه، سیب زمینی، زرد الو، کدو حلوایی و سبزیجات سبز تیره نیز تأمین کننده ی بتا کاروتن می باشند که در بدن فرد به ویتامین A تبدیل می شوند.
اسید فولیک : غلات صبحانه (برشتوک)، عصاره مخمر ونان، اسید فولیک مورد نیاز را تأمین کرده و برای تقویت سیستم ایمنی و سلامتی افراد مفید می باشند.
کنسروها و غذاهای آماده ی بسته بندی شده از نظر ویتامین ها و مواد معدنی فقیر می باشند، پس بجای استفاده از این نوع غذاها باید از انواع میوه و سبزیجات تازه، ماهی، غلات، مغزها، گوشت، و دانه ها استفاده کرد.
در طول دوره ی سرماخوردگی و آنفولانزا، بهتر می باشد از مایعات مغذی و مقوی نظیر: انواع آش ها و سوپ ها به عنوان جایگزین وعده ی اصلی استفاده کند. البته در این امر باید تعادل صحیح انواع مواد مغذی را دارا باشند.
استراحت کنید تا سریعتر بهبود یابید
برای تجدید قوای سیستم ایمنی، بیمار نیاز به استراحت دارد و عدم توجه به علائم یک عفونت ویروسی و ادامه ی کار و فعالیت در حین بیماری مدت ابتلای وی به این بیماری را طولانی تر می کند.
منبع : yjc.ir
چگونه در پاییز و زمستان سرما نخوریم؟
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره چگونه در پاییز و زمستان سرما نخوریم؟ با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه