چرا نباید چیپس و پفک بخوریم؟
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه چرا نباید چیپس و پفک بخوریم؟ را ببینید.
پورتال۱ آرشیو وب فارسی:مهام نیوز: جامعه > سلامت – مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفک دارای اثرات جبران ناپذیری می باشد که بسیاری از کارشناسان علوم غذایی در این مورد اتفاق نظر دارند.به گزارش مهام، مصرف نمک به منظور خوشمزه شدن چیپس و پفک به مقادیر زیاد، سبب آسیب به کلیه ها، تغییر دادن ذائقه افراد به شور خواری، تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافت ها و افزایش فشار خون و سکته های قلبی و مغزی می شود. در مراحل تهیه پفک پودر ذرت پرس می شود و در حرارت بسیار بالا قرار می گیرد تا پر حجم شود و در چنین شرایطی روغن موجود در پفک میسوزد و پر اکسید تولید میکند که در مقابل حرارت و نور میزان آن زیاد می شود و درنتیجه میل کردن آن سلامت افراد را تهدید می نماید . استفاده از روغن با ترانس بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به افزایش وزن، چربی خون و در نهایت بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین استفاده از روغن هایی که چندین بار برای سرخ کردن استفاده می شوند و غالبا بوی روغن سوخته و رنگ کدر و مات به محصول می دهند، از جمله خطرناک ترین مواردی می باشد که می تواند منجر به مسمومیت و سرطان زا شدن چیپس شود.نمک زیاد موجورد در پفک و چیپس باعث آسیب تماشا کلیه ها و تجمع آب در بدن و درنتیجه تورم بافت ها و افزایش فشار خون و سکته های قلبی و مغزی می شود . گرما تماشا شدید محصول طی فرآیند سرخ شدن منجر به ایجاد رادیکال های آزاد پراکسید می شود. این مواد زیانی شبیه به مواد شیمیایی موجود در دود سیگار دارند و سبب ابتلای افراد به سرطان ریه، سینه و مثانه می شود. تحقیقات نشان می دهد که پفک تا ۹ برابر وزن خود آب جذب می کند، بنابراین معده کودکان را پر کرده و منجر به بی اشتهایی آنها به وعده های غذایی اصلی می شود. همچنین چیپس نیز به دلیل کالری بالای روغن آن منجر به سیری کاذب می شود و میل افراد را به مصرف غذاهای مغذی کاهش می دهد؛ در نتیجه این امر مصرف کننده به بیماری هایی نظیر کم خونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش و تضعیف مو پس از مصرف مداوم این فرآورده دچار می شود.
جمعه ، ۲۴مهر۱۳۹۴
[تماشا متن کامل خبر]
چرا نباید چیپس و پفک بخوریم؟
منبع : وبسایت پورتال۱
لطفا نظر خود را درباره چرا نباید چیپس و پفک بخوریم؟ با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه