پوست این میوه ها و سبزیجات را دور نریزید .
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
پوست این میوه ها و سبزیجات را دور نریزید .
تا آنجا که دهان در تماس با انواع خوراکی ها، از جمله میوه هاست، تمام انواع آنها به نوعی نرم و آبدار هستند ، به خصوص گوشت میانی یا همان مغز میوه . ولی طبق یک تحقیق انجام شده توسط دانشگاه فلوریدا ، به این نتیجه رسیده اند که بعضی از انواع آنتی اکسیدان های محافظ سلامتی در پوست میوه ها موجود هست. بنابراین دور ریختن پوست آنها عاقلانه نیست. مثلا میوه کیوی با اینکه پوستی کرکی دارد و نوش جان کردن آن چندان خوشایند نیست اما به هر حال باید راهی برای بدست آوردن مواد مغذی آن موجود باشد . پس بهتر هست به هر طریق ممکن آنها را مصرف کنید.
پوست و برگ برخی میوه ها دارای مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی هست.
خیلی از ما زمانی که میخواهیم از میوهها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و دور میریزیم. بیخبر از اینکه نمیدانیم همین پوست و برگ میتواند مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی داشته باشد که در بعضی موارد این میزان حتی بیشتر از مقداری هست که در بخشهای مورد استفاده وجود دارد.
با استفاده از این قسمتها نهتنها میتوانیم مواد مفید بیشتری به بدنمان برسانیم، بلکه در هزینهها هم صرفهجویی خواهیم کرد.
در ادامه مطالب با جوانی ها همراه باشید.
برگ بروکلی
یکی از قسمتهایی که تقریبا همیشه از دستش میدهیم برگ بروکلی هست. همه میدانیم که گل بروکلی سرشار از آنتیاکسیدان و ویتامینهای C، A، E، کلسیم و منیزیم هست، اما قسمتی که مدنظر ماست، برگهای این گیاه بوده که در هر ۳۰ گرمش ۹۰ درصد دوز روزانه مورد نیاز ویتامین A قرار دارد.
از نظر ویتامین C هم هر ۳۰ گرم بروکلی ۴۳ درصد از دوز روزانه مورد نیاز این ویتامین را شامل میشود.
مصرف پوست و برگ هویج فشار خون را تنظیم می کند.
برگها و پوست هویج
همه ما عادت کردهایم پوست هویج را هنگام استفاده بتراشیم، اما اگر بدانید که همین قسمت بیرونی چقدر خواص دارد دیگر تنها به شستن آن بسنده میکنید. در رابطه با برگهای هویج هم باید گفت که این قسمت سرشار از کلروفیل هست. کلروفیل منبعی غنی از منیزیم هست و فشار خون را تنظیم میکند و به قوی شدن استخوانها و عضلات کمک میکند.
خواص برگهای هویج به همین جا ختم نمیشود، این قسمت سرشار از پتاسیم و ویتامین K هم هست.
برگ چغندر
دفعه بعد که چغندر میخرید برگهای آن را بیرون نریزید. بشورید و در انواع سالاد و سوپ استفاده کنید. هم طعم شیرین و خوبی به خوراک میدهد و هم سرشار از فولات، بتاکاروتن و آنتیاکسیدان هست و مصرف آن روی پوست، مجاری ادراری و کیسه صفرا تاثیرات مثبت دارد.
پوست کیوی داری مقدار زیادی ویتامین E می باشد.
پوست کیوی
پوست زبر و خشن کیوی سرشار از فیبر هست. حتی اگر نوش جان کردن و جویدن آن برایتان مشکل هست، به فکر سلامتیتان باشید و تلاش کنید کیوی را با پوست بخورید. کیوی سرشار از ویتامین E و C هست، اما جالب هست بدانید بخش عمده ویتامین E موجود در این میوه در پوستش ذخیره شده هست. کیوی را خوب بشویید و سپس با پوست بخورید.
پوست هندوانه
پوست هندوانه، همانی که نه مزهای دارد و نه بوی خاصی، اما سرشار از منیزیم و سیترولین هست. سیترولین در بدن به آرجینین تبدیل میشود و آرجینین هم برای دستگاه گردش خون و دستگاه ایمنی بسیار مفید هست.
مصرف دانه های کدو تنبل از سرطان پیشگیری می کند.
دانههای کدو تنبل
دانههای کدو یا همان تخم کدو را که همه میشناسیم، اما به نظر برسد از خواص جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات، انگلزدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان مفید هست.
هسته آناناس
هسته آناناس قسمت وسط و سفت میوه هست که بیرون میاندازیم، اما باید بدانید که این هسته سرشار از بروملین بوده و خاصیت ضد التهابی دارد.
پوست مرکبات
پوست تلخ مرکبات منبع غنی از انواع ویتامینهاست. نوش جان کردن پوست مرکبات برای همه ممکن نیست، پس بهتر هست برای ترشی یا مربا کردن از آنها استفاده کنید. در ضمن میتوانید از این پوستها درون غذا و سوپ هم استفاده کنید.
نوشته پوست این میوه ها و سبزیجات را دور نریزید . اولین بار در جوانی ها پدیدار شد.
پوست این میوه ها و سبزیجات را دور نریزید .
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره پوست این میوه ها و سبزیجات را دور نریزید . با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه