پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی را ببینید.
پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی
شناسهٔ خبر: ۲۹۴۴۲۴۱ – دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ – ۰۸:۴۷
سلامت > تغذیه
پژوهش های جدید دانشمندان نشان می دهد که پروتئین های ویژه ای در شیر و غذاهای تخمیری طبیعی وجود دارند که می توانند باعث بهبود عملکرد و افزایش سلامت قلب و عروق انسان شوند. به گزارش خبرنگار مهر، در تحقیقات انجام شده توسط تیمی مشترک از پژوهشگران دانشگاه های کره جنوبی، محققان در غذاهای آماده شده پورتال یک Maillard را به کار برده اند که یک پورتال یک شیمیایی بین اسیدهای آمینه و کاهش قند بوده و باعث تولید ترکیبات شیمیایی جدید با کاهش کل سرم و پائین آمدن سطح تراکم لیپو پروتئین، کلسترول و تری گلیسیرید در موش ها می شود. بر اساس این پژوهش های جدید، پیش از این که ترکیب شمیایی فوق به موش ها داده شود، پورتال یک Maillard در آزمایشگاه انجام گرفته و با اسید لاکتیک تخمیر شد، که به گفته پژوهشگران، ممکن می باشد نتیجه یک مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدانی باشد که ترکیب کلسترول و سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و نهایتا در بهبود سلامت قلب و عروق موثر می باشد. پژوهشگران این تیم تحقیقاتی همچنین اعلام کردند که پورتال یک سدیم کازئینیت Maillard، cMRP، cMRP تخمیر شده به وسیله مخمر لاکتوباسیلوس H9 و F- cMRP که آنها ایجاد کرده اند، نیز ممکن می باشد در جلوگیری و یا کاهش بیماری های قلبی – عروقی نقش داشته باشد.
پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی
منبع : وبسایت پورتال۱
لطفا نظر خود را درباره پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه