هشدار، از استشمام بوی قهوه برشته جدا اجتناب کنید
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
هشدار، از استشمام بوی قهوه برشته جدا اجتناب کنید
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه هشدار، از استشمام بوی قهوه برشته جدا اجتناب کنید را ببینید.
افرادی که به صورت صنعتی به تهیه قهوه میپردازند و یا صاحبان رستوران ها و کافیشاپها باید از استشمام بیش از حد بوی قهوه به دلیلی خاص دوری کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان به افرادی که به نوشیدنی قهوه علاقه مند هستند و تمایل دارند قهوه خام را پس از برشته کردن مصرف کنند، هشدار میدهند بوی ناشی از برشته شدن قهوه میتواند آسیب جدی به ریه وارد کند.
گفتنی هست، بر اساس جدیدترین تحقیقات هنگام برشته شدن قهوه و یا حتی دانه های ذرت ماده شیمیایی به اسم کوچک diacetyl تولید میشود که استشمام آن میتواند، مواد سمی را وارد بدن کند.
بررسی ها نشان میدهد در سال های ۱۹۹۰ کارگران یکی از کارخانه های تولید ذرت بو داده شده در ایالات متحده با بیماری های شدید ریوی غیر قابل درمان و جدی مواجه شده و عده فراوانی جان خود را از دست دادهاند.
ذرات ناشی از ماده شیمیایی diacetyl به قدری ریز هست که میتواند وارد مخاط بینی و حتی سلول های گلو شود و فرد را با بیماری های جدی مواجه کند.
نتایج این تحقیق در مجله Milwaukeejournal به چاپ رسیده هست و حاصل تحقیقات دانشگاه oregon هست،افراد درصورت استشمام بیش از حد بوی قهوه برشته شده و یا ذرت بوداده شده امکان دارد به نوع خاصی از بیماری برونشیت مبتلا شوند.
بر این اساس پزشکان به افراد شاغل و کافی شاپها توصیه میکنند حتما در مکانی دارای تهویه مناسب کار کنند و از ماسک جهت انجام کارهای خود استفاده کنند.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
اگر می خواهيد موهایتان را رنگ كنيد این نکات را بدانید
برای جلوگیری از خشکی پوست در پاییز آب را فراموش نکنید
راههای ساده برای کاهش درد میگرن
۱۰درصد افراد جامعه از یك اختلال خواب بارز بالینی رنج میبرند
۲۸ مهر ۱۳۹۴ – ۰۱:۴۳
هشدار، از استشمام بوی قهوه برشته جدا اجتناب کنید
منبع : وبسایت پورتال۱
لطفا نظر خود را درباره هشدار، از استشمام بوی قهوه برشته جدا اجتناب کنید با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه