منابع سرطان را بشناسید
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه منابع سرطان را بشناسید را ببینید.
متاسفانه برخی خوراکی ها می توانند شما را به راحتی به سرطان دچار کنند بهتر است در زمینه مصرف آن ها دقت کنید و مانع استفاده از آن ها حتی توسط اعضای خانواده تان شوید
کارشناسان بهداشت جهانی در سازمان جهانی بهداشت اعلام کردهاند که گوشتهای فرآوری شده از قبیل ژامبون، هات داگ، سوسیس و …. میتواند شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش دهد.
به گزارش پایگاه تفریحی سلامانه به نقل از msn، این گوشتها در کنار سیگار رتبه نخست عوامل خطر ابتلا به سرطان را به خود اختصاص دادهاند.
آژانس بین المللی تحقیقات سرطان اعلام کرده که شواهد کافی برای قرار دادن این عوامل خطر در رتبه نخست برای ابتلا به سرطان روده وجود دارد. ضمناً سرطانهای لوزالمعده و پروستات نیز با نوش جان کردن این نوع گوشتها در ارتباط است.
به گفته کارشناسان روزانه هر ۵۰ گرم از این گوشتها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و مقعد را تا ۱۸ درصد افزایش میدهد. البته مقایسه گوشتهای فرآوری شده با سیگار مسلماً خشم برخی صنایع را به همراه دارد اما نوش جان کردن این محصولات به میزان ۵۰۰ گرم در هفته خطر ابتلا به سرطان روده را بالا میبرد.
منابع سرطان را بشناسید
منبع : سایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره منابع سرطان را بشناسید با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه