متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی

متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی

پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی را ببینید.

پورتال یک آرشیو وب فارسی:فارس: متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد
میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی شلغم
یک متخصص تغذیه با اشاره به علل ایجاد حساسیت در فصل پاییز، گفت: با مصرف آب‌پرتقال و نارنگی به میزان قابل توجهی می‌توان از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کرد.

خبرگزاری فارس: میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی شلغم

مرتضی صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس،‌ در رابطه با حساسیت‌های فصل پاییز و ارتباط آن با تغذیه افراد اظهار داشت: فصل پاییز همچون بهار سبب ایجاد آلرژی‌های زیادی در افراد شده که مصرف برخی از خوراکی‌ها نیز در این فصل سبب تجربه‌های ناخوشایند به دلیل حساسیت می‌شود. وی با اشاره به اینکه مصرف میوه‌‌های تازه یکی از دلایل افزایش حساسیت‌های فصلی می باشد، افزود: برخی از افراد نسبت به مصرف سبزی‌های خام،‌ مغزیجات و میوه‌ها حساسیت داشته و در صورت استفاده از آنها دچار عوارضی همچون آبریزش بینی،‌ خارش چشم،‌ سوزش انتهای گلو، ورم لب‌ها و احساس خارش در کام می‌شود. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جابه‌جایی گرده‌ گیاهان در برخی از فصول سبب حساسیت می‌شود، بیان کرد: این مسئله و مصرف برخی از مواد غذایی ایمنی بدن را تحریک کرده و آلرژی ایجاد می‌کند. بنابراین بسته به اینکه افراد به چه ماده غذایی حساسیت دارند باید برای مدتی آن را از چرخه غذایی خود حذف کنند تا شاهد رفع علائم حساسیت شوند. صفوی ادامه داد: پرتقال و لیمو‌شیرین در فصل پاییز می‌تواند سبب ایجاد حساسیت افراد شود و بر خلاف تصور مردم نارنگی کمتر موجب این بیماری می‌شود و افراد در صورت بروز علائم حساسیت باید نسبت به مصرف این مواد امتناع کنند. وی با تأکید بر اینکه حساسیت فصلی با آسم و آلرژی در کودکان متفاوت می باشد، گفت: با تجویز پزشک می‌توان از داروهای ضد التهاب و حساسیت همچون آنتی هیستامین برای رفع حساسیت فصلی استفاده کرد. این متخصص تغذیه در رابطه با مصرف شلغم در فصل پاییز و زمستان گفت: مصرف شلغم مشابه آنتی‌بیوتیک بوده و در درمان بیماری‌های عفونی بسیار مؤثر می باشد. بنابراین هنگام سرماخوردگی استفاده از این خوراکی در بهبودی افراد تأثیرگذار می باشد. صفوی خاطر نشان کرد: مصرف آبلیمو، پرتقال و نارنگی در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار مؤثر می باشد، بنابراین مصرف آن به ویژه در فصل پاییز و زمستان توصیه می‌شود. انتهای پیام/

۹۴/۰۷/۲۸ – ۱۱:۲۳

متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی

منبع : پورتال پورتال یک

لطفا نظر خود را درباره متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد میوه‌‌های تازه دلیل افزایش حساسیت‌های فصلی پاییزی/ خاصیت آنتی‌بیوتیکی با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا