طرز تهیه کُماج قِلیف؛یک نان دامغانی
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه کُماج قِلیف؛یک نان دامغانی
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه طرز تهیه کُماج قِلیف؛یک نان دامغانی را ببینید.
سایت اجتماعی پورتال ۱: نانهای سنتی همیشه یک طعم و مزه خاصی دارند. وقتی بوی نان میپیچد انگار یک دنیا خاطره تداعی میشود. خاطره خانههای قدیمی و مادربزرگ و پدربزرگها و خاطره سفرههای پر از رنگ و صفا.
خاطره خانههای قدیمی و مادربزرگ و پدربزرگها و خاطره سفرههای پر از رنگ و صفا. اگر دلتان میخواهد در خانهتان عطر نان و برکت بپیچد حتماً این کماج قلیف را درست کنید.قلیف اسم قابلمه مسی می باشد که قدیم ها این نان را در آن می گذاشتند و داخل آتش تنور می پختند.
کُماج قِلیف
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
۵۰۰ گرم آرد
۱ ق چ مایهخمیر
۱ ق چ کنجد، سیاهدانه، زردچوبه و شکر از هر کدام
۳ ق چ روغن
به میزان لازم آب
طرز تهیه:
۱٫ مایهخمیر را با کمی آب ولرم و شکرمخلوط کنید. ۵ دقیقه صبرکنید تا عمل بیاید.
۲٫ آرد را در کاسهای بریزید. مایهخمیر آماده و آب راکم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
۳٫ حالا ۲ ساعت صبرکنید تا خمیر ور بیاید.
۴٫ بعدازاینکه خمیر خوب ور آمد، داخل قابلمه روغن، کنجد، سیاهدانه و زردچوبه بریزید و خمیر را با آن مخلوط کنید.
۵٫ خمیر را به شکلی که دوست دارید در بیاورد و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
طرز تهیه کُماج قِلیف؛یک نان دامغانی
لطفا نظر خود را درباره طرز تهیه کُماج قِلیف؛یک نان دامغانی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه