طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه پای ماکارانی را آموزش میدهیم که بسیار خوشمزه هست و توصیه میکنیم حتما این غذا را درست کنید و از نوش جان کردن آن لذت ببرید.
این غذا به علت داشتن سبزیجات تازه بسیار برای سلامتی مناسب هست.
مواد لازم :
- ۳۰۰ گرم اسپاگتی
- یک عدد تخم مرغ هم زده شده
- یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان
- یک قاشق غذا خوری مارگارین یا کره
- یک عدد تخم مرغ
- یک فنجان پنیر ریکوتا
- یک هشتم قاشق چای خوری فلفل
- یک دوم فنجان قارچ تازه
- یک قاشق چای خوری روغن زیتون
- یک چهارم فنجان ژامبون مرغ کاملا پخته شده
- دو عدد گوجه فرنگی ، نازک ورقه شده
- چهار قاشق چای خوری ریحان
طرز تهیه :
ابتدا یک قابلمه بزرگ را ۳ لیتر آب جوش پر کرده و ماکارانیها را اضافه میکنیم و حرارت را کمی کاهش میدهیم و ۸ تا ۱۲ دقیقه اجازه میدهیم آرام غل بزند سپس آب کش میکنیم.
در یک کاسه متوسط تخم مرغ ، پنیر پارمسان و مارگارین یا کره را ترکیب میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شوند سپس با مقداری ماکارانی برای پوسته غذا مخلوط میکنیم.
در یک کاسه دیگر تخم مرغ ، پنیر ریکوتا و فلفل را مخلوط میکنیم و با ماکارانی مخلوط میکنیم.
قارچها را نیز در یک ماهیتابه درون روغن به مدت دو دقیقه تفت میدهیم سپس درون ظرف مخصوص فر ابتدا گوجهها را به صورت دایره بزرگ کف ظرف میچینیم سپس قارچها را درون دایره گوجه فرنگیها میچینیم و پوسته را درون ظرف میریزیم و سپس ماکارانی را اضافه میکنیم.
ماکارانی را درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید و حدود ۲۰ دقیقه اجازه پخت دهید سپس پنیر پارمسان را پس از خارج کردن از فر روی ماکارانی میپاشیم تا ذوب شود.
The post طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل appeared first on آلامتو.
طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه