طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه غذای جدیدی را آماه کردیم که امیدواریم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
این غذا بسیار کامل هست و برای نهار بسیار مناسب هست . به علت وجود سیب در این غذا کودکان نیز از این غذا لذت خواهند برد.
مواد لازم :
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۵۰۰ گرم فیله گوشت گوسفند
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- دو قاشق چای خوری جعفری تازه خرد شده
- نصف پیاز شیرین ، تکه شده
- یک عدد سیب بزرگ قطعه قطعه شده
- نصف فنجان سرکه سفید
- یک فنجان ژله سیب
- دو قاشق غذا خوری سرکه بلسان
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و ظرف مخصوص فر را چرب میکنیم.
در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را ریخته و گرم میکنیم و فیله گوشت را کمی تفت میدهیم تا دو طرفش قهوهای شود. سپس از روی اجاق برمیداریم و نمک و فلفل سیاه و جعفری را اضافه میکنیم .
حال پیاز و سیب را روی ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم سپس سرکه سفید را اضافه میکنیم تا بجوش آید سپس به فیله گوشت اضافه میکنیم.
سپس ژله سیب و سرکه بلسان را در یک کاسه میریزیم و تا کاملا مخلوط شود به هم میزنیم و روی فیله گوشت میریزیم.
سپس فیله را به فر منتقل کرده و دما را به کمترین دما فر حدود ۷۰ درجه سانتی گراد کاهش داده و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه اجزه میدهیم بپزد و پس از بیرون آوردن از فر ۱۰ دقیقه استراحت داده و برش میدهیم.
The post طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب appeared first on آلامتو.
طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره طرز تهیه فیله گوشت با لعاب سیب با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه