طرز تهیه ترشی انبه
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه ترشی انبه
وبسایت اجتماعی پورتال یک: ترشی درست کردن فصل و زمان مشخصی ندارد. اگر از عشاق سینهچاک انبه هستید و همیشه دوست دارید کنار غذایتان کمی انبه هم داشته باشید، پس زودتر دستبهکار شوید وترشی اش را درست کنید.
ترشی درست کردن فصل و زمان مشخصی ندارد. اگر از عشاق سینهچاک انبه هستید و همیشه دوست دارید کنار غذایتان کمی انبه هم داشته باشید، پس زودتر دستبهکار شوید وترشی اش را درست کنید. ترشی که خیلی زود درست میشود و دردسر زیادی هم ندارد.
ترشی انبه چابهاریها
مواد لازم
۴ عدد انبه
۲ پیمانه سرکه
یک بوته سیر
یک ق م شکر
یک ق س فلفل قرمز
یک ق م گلپر
یک ق م تخم گشنیز
بهاندازه لازم نمک و زردچوبه
طرز تهیه:
۱٫ پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید.
۲٫ حالا نمک و زردچوبه را روی انبهها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبهها را برای ۲۴ ساعت بگذارید در آفتاب بماند.
۳٫ بعدازاینکه انبهها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید.
۴٫ حالا در یک ظرف شیشهای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبهها ادامه بدهید.
۵٫ شیشه ترشی را ۳ روز درجای خنک قرار دهید و بعد از ۳ روز میتوانید با غذا سرو کنید.
نکته:
برای تهیه ترشی انبه بهتر می باشد از انبه های سفت استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی انبه
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره طرز تهیه ترشی انبه با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه