طرز تهیه ترشی انبه چابهاری
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه ترشی انبه چابهاری
این ترشی مخصوص چابهار می باشد و طرفداران زیادی نیز دارد. نوش جان
ترشی درست کردن فصل و زمان مشخصی ندارد. اگر از عشاق سینهچاک انبه هستید و همیشه دوست دارید کنار غذایتان کمی انبه هم داشته باشید، پس زودتر دستبهکار شوید و ترشی اش را درست کنید. ترشی که خیلی زود درست میشود و دردسر زیادی هم ندارد.
مواد لازم
۴ عدد انبه
۲ پیمانه سرکه
یک بوته سیر
یک ق م شکر
یک ق س فلفل قرمز
یک ق م گلپر
یک ق م تخم گشنیز
بهاندازه لازم نمک و زردچوبه
طرز تهیه:
۱٫ پوست انبه را بگیرید، هسته آن را جدا کنید و مثل سیب زمینی خلال کنید.
۲٫ حالا نمک و زردچوبه را روی انبهها بریزید و با دست آنها را آغشته کنید. انبهها را برای ۲۴ ساعت بگذارید در آفتاب بماند.
۳٫ بعدازاینکه انبهها خشک شدند، سرکه را با شکر درون ظرفی بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش بیاید.
۴٫ حالا در یک ظرف شیشهای یک ردیف انبه بریزید، سپس یک ردیف سیر رنده شده، تخم گشنیز، گلپر و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. این روش را تا تمام شدن انبهها ادامه بدهید.
۵٫ شیشه ترشی را ۳ روز درجای خنک قرار دهید و بعد از ۳ روز میتوانید با غذا سرو کنید.
نکته:
برای تهیه ترشی انبه بهتر می باشد از انبه های سفت استفاده کنید.
The post طرز تهیه ترشی انبه چابهاری appeared first on ایران ناز.
طرز تهیه ترشی انبه چابهاری
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره طرز تهیه ترشی انبه چابهاری با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه