طرز تهیه انواع پاستا
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه انواع پاستا
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه طرز تهیه انواع پاستا را ببینید.
سایت اجتماعی پورتال ۱: پاستا نامی عمومی هست و به تمامی فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ هست که گاهی بعضی از افزودنی ها و سبزیجات هم به آن ها اضافه می شود.
فرق پاستا با رشته های پلویی و رشته آش ایرانی در مواد تشکیل دهنده آن هاست. رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند. پاستاهای مرغوب از آرد سمولینا تهیه می شوند و از نظر شکل ظاهر تقسیم بندی های متفاوتی دارند. به طور مثال، به رشته های توخالی و لوله ای شکل پاستا، ماکارونی گفته می شود که هم اکنون تولید آن در ایران متوقف شده هست و آنچه امروز در بازار عرضه می شود انواعی از اسپاگتی هست.
اسپاگتی رشته ای توپر و کم قطرتر از ماکارونی هست که اگر همین رشته را کمی نازک تر کنند ورمیشل و اگر کمی پهن و نواری کنند نودل و با پهنای بیشتر لازانیا اسم کوچک می گیرد.
پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی که داراست یک ماده غذایی باارزش هست، همچنین به دلیل برخورداری از کربوهیدارت های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد و با دارا بودن اندیس گلاسیمی پایین تر نسبت به این مواد با تاثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالارفتن ناگهانی آن نمی شود و علاوه بر تاخیر احساس گرسنگی، سوخت عضله ها را برای مدت طولانی تر تامین می کند.
پاستا برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.
• پاستا دارای انواع بسیار گوناگون و متنوع هست که به حدود ۳۵۰ نوع می رسد. ما در اینجا به معرفی تعدادی از مشهورترین آن ها می پردازیم.
• اسپاگتی spaghetti (فرق آن با ماکارونی در توپر بودن آن هست)
• فتوچینی یا تالیاتلی tagliatelle- Fettucini
• گوش ماهی یا صدفی shell
• پروانه ای Farfalle یا پاپیونی Papillon
• شیلنگی یا penne
• خاویاری یا نقطه ای couscous
• آرنجی Elbow
• لازانیا (پاستای پهن) Lasagna
• ریگاتونی Regatoni (پاستاهایی که رویشان شیار دارند و در انواع مختلف تهیه می شوند.)
• کانالونی cannelloni
چگونه پاستا درست کنیم؟
۱- انتخاب کنید که کدام یک از انواع پاستا را می خواهید بپزید. سعی کنید گزینه ای را انتخاب کنید که با سس ماکارونی شما سازگار باشد. حتما پاستایی را انتخاب کنید که از آرد سمولینا تهیه شده باشد.
۲- حال دوسوم قابلمه ای را که انتخاب کرده اید از آب پر کنید. مراقب باشید آب هنگام جوش آمدن سر نرود. اگر آب جوش نباشد و تمام ماکارونی ها در آب غوطه ور نباشند، به هم می چسبند و به اصطلاح شفته می شود. برای صرفه جویی از وقتی خود می توانید آب داغ را بجوشانید.
۳- قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را زیاد کنید.
۴- نمک به آن اضافه کنید. برای ظرف های بزرگ یک تا ۲ قاشق غذاخوری نمک مناسب هست.
۵- صبر کنید تا آب جوش بیاید.
۶- پاستا را به آب جوش اضافه کنید. بعد از ریختن پاستان آن را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. مراقبت باشید که پاستاها به کف ظرف نچسبند. مخصوصا زمانی که آنها را در آّب جوش می ریزید.
اگر شما در تخمین اندازه ای که مورد مصرف شماست مشکل دارید، می توانید از پیشنهاد موجود روی بسته پاستا استفاده کنید.
۷- شعله اجاق گاز را کم کنید تا وقتی که پاستا به اندازه کافی پخته شود باید روی اجاق گاز باشد و هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. این کار مانع چسبندگی پاستاها به هم خواهدشد.
۸- وقتی پاستا به مدت ۸-۱۰ دقیقه در آب جوشید (به پیشنهاد چاپ شده در پشت بسته پاستا دقت کنید) یک عدد پاستا را از آب بیرون آورید و صبر کنید سرد شود.
۹- پاستا را تست کنید. پاستایی را که در مرحله ۸ بیرون آوردید با دندان تست کنید، اگر نرم بود، پاستای شما آماده هست.
۱۰- پاستا را در آبکش بریزید و روی آن آب بریزید. هنگام انجام این مرحله مراقب صورت خود باشید، زیرا ممکن هست بخار آب صورت شما را بسوزاند.
۱۱- پس از آبکشی کردن پاستا، آن را کاملا تکان دهید تا آب اضافی آن جدا شود.
۱۲- ۱۲- برای اینکه چسبندگی پاستا از بین برود چند قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع به آن اضافه کنید. (البته این کار اختیاری هست.)
۱۳- سس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه انواع پاستا
لطفا نظر خود را درباره طرز تهیه انواع پاستا با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه