طرز تهیه آش نذری شیرازیها
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه آش نذری شیرازیها
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه طرز تهیه آش نذری شیرازیها را ببینید.
پرتال اجتماعی واکنش:آش نذری همه ساله در منظقه شیراز در روزهای اربعین و ۲۸ صفر پخته میشود. این آش نذری به همت بانوان همه ساله در ماه محرم درست میشود.و بانوان هنگام پاک کردن و خرد کردن سبزی و شستن حبوبات مدام صلوات میفرستند و دعای توسل و زیارت عاشورا را زمزمه میکنند و گاهی کنار دیگ آش شمع روشن میکنند.
- گوشت سردست گوسفندی با استخوان: ۵۰۰ گرم
- سبزی (تره، ترخون، شوید): ۴۰۰ گرم
- نخود: ۱۰۰ گرم
- لوبیا قرمز، عدس و برنج: هر کدام ۱۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه: به میزان لازم
- نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
- ترخون خشک: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا حبوبات را یک روز قبل با آب سرد بخیسانید و بعد آنها را روی شعله آرام گاز قرار دهید تا کاملاً نرم و پخته شوند. گوشت را نیز جداگانه به همراه پیاز و با مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود و بعد از پخته شدن استخوانهایش را جدا کنید و بعد گوشت را به مدت زیاد بکوبید و له شده آن را داخل حبوبات بریزید.
۲- برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل، حبوبات پخته شده را به برنج بیفزایید. از سوی دیگرمقداری از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه، نعناع خشک و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوشیدن اضافه کنید. سبزی ترخون خشک را نیز در پایان به آش اضافه کنید. آش شما آماده است میتوانید مانند سایر آشها آن را با پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزئین نمایید.
طرز تهیه آش نذری شیرازیها
لطفا نظر خود را درباره طرز تهیه آش نذری شیرازیها با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه