سیر خام یا پخته
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
سیر خام یا پخته
یک
متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی سیر گفت: مصرف روزانه سیر تا ۸ درصد
فشار خون بالا را کاهش میدهد و مانع تصلب شرایین میشود.
مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی سیر اظهار داشت: مصرف
سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار میرود که
بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از نوش جان کردن آن امتناع
میورزند.
وی افزود: سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم میکند و برای
بیماران قلبی مصرف آن توصیه میشود. همچنین جهت پیشگیری از سرطان روده،
پروستات و ریه مناسب هست و از آلرژی، اسهال، درد مفاصل، آرتروز و فشار خون
بالا در ماههای آخر بارداری جلوگیری میکند.
به گزارش فارس، این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف سیر تا ۸ درصد
از فشار خون بالا را کاهش میدهد گفت: همچنین نوش جان کردن این داروی گیاهی مانع
تصلب شرایین میشود. سیر بهتر هست با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به
صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساساند مصرف شود.
به گفته صفوی، سیر قدیمیترین گیاهی هست که خواص ضد سرطان داشته هست.
پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونتهای قارچی، میکروبی و تومورها
مصرف آن را توصیه میکردند.
وی تصریح کرد: سیر خام فعالیت بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و
جویدن خاصیت آن بیشتر میشود بنابراین توصیه میکنیم خانوادهها برای
پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند
تهیه و گرد آوری : پورتال تفریحی و سرگرمی پورتال یک
لطفا نظرات خود را درباره نوشته سیر خام یا پخته با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه