طرز تهیه از سرآشپز مهرناز فتح اله زاده (آشپزان برتر آسمونی)
امشب در سایت آسمونی طرز تهیه غذای خوشمزه بقچه بادمجان را برایتان نوشته ایم، امیدواریم از این غذا لذت ببرید.
مواد لازم بغچه بادمجان:
بادمجان قلمی به صورت ورقه ورقه و سرخ شده: ۱ کیلو
پیاز سرخ شده: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه نگینی شده: ۱ عدد
نمک و ادویه: به میزان لازم
مواد لازم جهت سس:
رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، ادویه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه بغچه بادمجان:
ابتدا گوشت و پیاز را تفت دهید، سپس نمک، ادویه، رب گوجه و فلفل ریز شده را اضافه کنید و کنار بگذارید. بادمجان های سرخ شده را به صورت علاوه بعلاوه (+) روی هم ۲ تا ۲ قرار دهید و روی آنها یک قاشق غذاخوری از مواد گوشتی بریزید، آنگاه بادمجانی که روی سطح کار است تا بزنید، سپس بادمجان زیرین را روی آن تا بزنید و با خلال چوبی فیکس کنید (ثابت نگه دارید). بدین ترتیب یک ظرف پر از بقچه بادمجان دارید.
در پایان در ظرفی جداگانه رب گوجه را تفت دهید، آبغوره، نمک، ادویه و یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و بقچه بادمجان ها را به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا در سس پخته شود.
بدون دیدگاه