روش طبخ سالمون سوخاری با پونه کوهی
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
روش طبخ سالمون سوخاری با پونه کوهی
روش طبخ سالمون سوخاری با پونه کوهی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم ، با مجله اینترنتی جوانی ها قرار داده ایم .
مواد لازم برای تهیه سالمون سوخاری با پونه کوهی :
* سیب زمینی ۴۰۰ گرم
کدوی بزرگ ۲ عدد
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۶ حبه
روغن زیتون به مقدار لازم
پونه کوهی خشک ۲ قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
زیتون کالاماتا یک سوم فنجان
فیله سالمون چهار عدد (هر کدام ۱۲۰ گرمی)
پونه کوهی تازه یک چهارم فنجان
خلال پوست لیموترش یک عدد
* سیب زمینی (پوست آن را بگیرید و به قطعات ۲٫۵سانتیمتری ببرید)
در ادامه نوشته با جوانی ها همراه باشید .
طرز تهیه سالمون سوخاری با پونه کوهی:
مایکرویو را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص مایکرویو چیده و به اضافه دو قاشق غذاخوری آب داخل مایکرویو بگذارید. حرارت بالا را انتخاب کرده و ۵ دقیقه صبر کنید. بعد از درآوردن سیب زمینی ها آن ها را آبکشی کنید.
سیب زمینی ها، کدو، پیاز و سیر را داخل ظرف مخصوص مایکرویو چیده و کمی روغن زیتون روی آن اسپری کنید و در آخر پونه کوهی خشک شده را روی آن بپاشید. حالا برای ۱۵ دقیقه آن ها را سرخ کنید.
سبزیجات را از داخل مایکرویو درآورده و گوجه ها و زیتون را روی سینی پخت قرار بدهید. سالمون را روی سبزیجات چیده و با فلفل سیاه چاشنی بزنید. حالا این سینی را به مایکرویو برگردانده و برای ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که سالمون ها بپزند سرخ کنید. در آخر سینی را از مایکرویو درآورده و با پونه کوهی تازه و خلال پوست لیمو چاشنی اش بزنید.
در آخر، ماهی سالمون سوخاری را با پونه کوهی تازه و خلال پوست لیمو چاشنی اش بزنید.
نوشته روش طبخ سالمون سوخاری با پونه کوهی اولین بار در جوانی ها پدیدار شد.
روش طبخ سالمون سوخاری با پونه کوهی
تهیه و گردآوری:پورتال ۱
لطفا نظرات خود را درباره روش طبخ سالمون سوخاری با پونه کوهی با ما در میان بگذارید
بدون دیدگاه