روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو را ببینید.
روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم ، با مجله اینترنتی جوانی ها همراه باشید .
مواد لازم برای پاستای پامودورو با میگو :
پاستای رشته ای ۵۵۰ گرم
میگوی خام (پوست کنده و پاک شده) ۱۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی رسیده ۴ عدد
سیر ۳ حبه
برگ ریحان یک سوم فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پاستای پامودورو با میگو :
یک قابلمه بزرگ برداشته و دو لیتر آب داخل آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. ( از این آب هم برای نرم کردن گوجه ها استفاده می کنید و هم برای پخت پاستا )
در دامه مطالب با جوانی ها همراه باشید .
طبق تصویری که می بینید وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید. وقتی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید.
وسط گوجه ها را با یک چاقوی تیز درآورده و ته آن ها را به شکل ایکس برش بدهید
گوجه ها نباید بیشتر از یک دقیقه در آب باشند، این زمان برای کندن پوستشان کافی هست. حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید.
وقتی آب جوش آمد با استفاده از یک کفگیر گوجه ها را داخل قابلمه بیندازید
پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف کرده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود. بعد آن ها را خرد کنید.
حالا گوجه ها را از قابلمه درآورده و داخل یک کاسه آب سرد بیندازید.
پوست گوجه ها را کنده و آن ها را نصف کرده و فشار بدهید تا آب و دانه های آن خارج شود.
یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید، بعد یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن گرم کنید. میگوها را اضافه کرده و برای یک دقیقه تفت بدهید. یادتان نرود که آن ها را داخل ماهیتابه بچرخانید. سیر را اضافه کرده و تفت بدهید. بعد گوجه های خرد شده و ریحان را اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید و برای یک دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد از روی حرارت بردارید.
ابتدا میگو و سیر را تفت بدهید.
سپس گوجه و ریحان خرد شده را اضافه کنید و تفت بدهید
حالا یک قاشق غذاخوری نمک به آبی که برای نرم کردن گوجه ها استفاده کردید اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد پاستاهای رشته ای را داخل قابلمه ریخته و برای سه دقیقه طبخ کنید.
پاستاهای رشته ای را داخل آب جوش ریخته و برای سه دقیقه طبخ کنید
پاستا را آبکشی کرده و فورا به ماهیتابه میگوها آن را منتقل کنید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون روی پاستا ریخته و با میگو و گوجه آن را هم بزنید.
بعد از آبکشی کردن پاستا آن را به میگوها اضافه کرده و روغن زیتون روی پاستا ریخته و هم بزنیدفورا سرو کنید.
نوشته روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو اولین بار در جوانی ها پدیدار شد.
روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو
لطفا نظر خود را درباره روش درست کردن پاستای پامودورو با میگو با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه