خوراک دال عدس و اسفناج
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
خوراک دال عدس و اسفناج
در ادامه از خوراک دال عدس و اسفناج تماشا نمایید.
مواد لازم برای ۲ نفر
- 2 پیمانه دال عدس
- ۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده
- ۴ حبه سیر خرد شده
- ۱ عدد زنجبیل کوچک خرد شده
- ۱ ق چ زردچوبه
- ۲ پیمانه اسفناج خرد شده
- ۱ ق س آب لیمو
- به میزان لازم نمک و فلفل
- ۳ ق س کره خرد شده
- ۲ /۱ ق چ زیره سبز
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا عدس را به مدت ۲ ساعت خیس کنید. در یک قابلمه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس نیمی از سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زنجبیل خرد شده و زردچوبه را هم اضافه کرده و تفت دهید. حالا عدس را همراه با گوجه فرنگی رنده شده،۶ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و صبر کنید عدس ها نرم شوند.
۲٫ وقتی عدس ها کاملاً نرم شدند و آب آن کم شد، اسفناج و آب لیمو را به مواد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. کمی صبر کنید تا مواد خوب باهم بپزند.
۳٫ در این میان در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بقیه سیر را همراه با زیره داخل تابه بریزید و آنها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
۴٫ وقتی خوراک آماده شد، آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، روی ظرف مخلوط سیر و زیره بریزید و سرو کنید.
منبع:http://www.farsnews.com/
منبع : http://toptap.ir
تهیه و گرد آوری : وبسایت تفریحی و سرگرمی پورتال یک
لطفا نظرات خود را درباره نوشته خوراک دال عدس و اسفناج با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه