جشنواره غذاهای بومی و محلی در صومعه سرا برگزار شد
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
جشنواره غذاهای بومی و محلی در صومعه سرا برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، قسمت گیلان، علیرضا مهرگان در جشنواره غذاهای بومی و محلی گیلان که در صومعه سرا برگزار شد، با بیان اینکه این جشنواره به مناسبت هفته گردشگری برگزار شده می باشد، اظهار کرد: قریب به ۳۰ بانوی هنرمند با طبخ ۳۰ نوع غذای محلی در این جشنواره شرکت کرده اند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای بومی و محلی در حال فراموشی دانست و افزود: بنا می باشد با برگزاری این جشنواره ها در طول سال به احیاء آداب رسوم، سنت ها، غذهای بومی و محلی در حال فراموشی و انتقال آن به نسل های آینده بپردازیم.
مهرگان با بیان اینکه طی دو سال گذشته چهار جشنواره غذاهای بومی و محلی در سطح شهرستان برگزار شده می باشد، خاطرنشان کرد: این جشنواره نخستین جشنواره غذایی در سال جاری می باشد.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا در پایان اظهارکرد: در پایان جشنواره به شش بانوی هنرمندی که غذاهای اصیل را تهیه کرده اند، جوایزی به رسم یادبود اهدا می شود. … [ مشاهده متن کامل خبر در خبرگزاری دانشجویان ایران ]
پنجشنبه ، ۹مهر۱۳۹۴
[مشاهده متن کامل خبر]
جشنواره غذاهای بومی و محلی در صومعه سرا برگزار شد
تهیه و گردآوری : پورتال ۱
بدون دیدگاه