توکیو؛ بهترین مقصد برای شکموها
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
توکیو؛ بهترین مقصد برای شکموها
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه توکیو؛ بهترین مقصد برای شکموها را ببینید.
توکیو را شهری پر از غذا و رنگ معرفی میکنند، برای اینکه بدانید چرا این عنوان را بر روی شهرستان گذاشتهاند، گزارش زیر را از دست ندهید.
«توکیو شهرستان غذا و رنگ می باشد» با این تصاویر گشتی می زنیم در این دنیای خوشمزه تا با علت این عنوان آشنا شویم.
هتل اورینتال در ژاپن به تنهایی سه رستوران در خود دارد که هر کدام از آنها توسط سرآشپزهای حرفهای که در فرانسه درس خواندهاند، اداره میشود. نکته جالبی که درباره این رستورانها وجود دارد اینکه ابزار آشپزها را به طور کامل از فرانسه آوردهاند.
در توکیو، میوهها و سبزیجات با احترام زیادی نگهداری و بستهبندی میشوند. حتی قیمتگذاری آنها در مغازهها موضوع بسیار مهم و با اهمیتی می باشد و معمولا مجموعهای از سبزیجات مشابه در یک بخش و بستههای بشقاب مانند به فروش میرسند. هتلدارها و مغازهدارها هم در خرید مواد اولیه بسیار حساس هستند و اصلا از برگرداندن چیزی که مورد نظرشان نباشد، خجالت نمیکشند.
ممکن است با قاطعیت بتوان سوشی را مهمترین غذای ژاپنیها دانست. غذایی که بدون شک در بشقاب غذاهای توکیو میدرخشد. اما تنها این نیست و در کنار این غذای دوست داشتنی و شاخص انواع غذاهای دیگر هم سرو میشود. جالب می باشد بدانید بخش زیادی از این غذاها همانهایی هستند که در کشورهای اروپایی نیز وجود دارند و البته ۵۰ رستوران فرانسوی که در این شهرستان وجود دارد، نشان از علاقه مردمان آن به غذاهای فرانسوی می باشد.
برای بیشتر ژاپنیها نودلها نمونه کامل و واقعی از غذای ارزان و سریع محسوب میشود. یک کاسه از این غذای دوست داشتنی که باید با صدای هورت کشیدن هم همراه باشد، مورد علاقه بیشتر ژاپنیها می باشد و فرقی نمیکند آن را زمان نهار بخورند یا ساعتها بعد از شام، همیشه برای یک کاسه نودل جا دارند!
رستوران غذاهای دریایی طرفداران و علاقهمندان ویژهای دارد و در هر بشقاب از این غذاها داستان عجیبی اتفاق میافتد، داستان عجیبی از رنگ و طعمهای متفاوت و غیر قابل پیشبینی. «سنگی در بشقاب» عنوان یکی از بشقابهای غذاست که در آن از پوست نان سیاه استفاده شده و داخلش را با سیب زمینی پوره شده پر کردهاند و چیزی شبیه به سنگ را ساختهاند!
«ریتز-کارلتون» اسم کوچک فستیوالی می باشد که در آن غذاهای آسیایی و دریایی سرو میشود. برای این برنامه سرآشپزهایی از نقاط مختلف جهان در توکیو جمع میشوند و مسابقهای را برگزار میکنند. در این تصویر جایگاه داوران را میبینید.
هیدتوکی ساتو سرآشپز ژاپنی رستوران ریوگان می باشد که سه ستاره دارد. این سرآشپز میگوید همه ما آشپزها میدانیم که با غذاهای خودمان فضای هنری را میتوانیم به وجود بیاوریم و تمام تمرکز ما بر روی کیفیت و جزئیاتی می باشد که در حال انجام آن هستیم.
۳ هزار تن ماهی در یک روز مقدار زیادی می باشد، اما این بازار ماهی در توکیو روزانه این مقدار ماهی و دیگر غذاهای دریایی را به مشتریان میفروشد. به نظر میرسد ژاپنیها غذاهای دریایی را خیلی دوست دارند!
آیا میدانستید ژاپنیها برای تهیه سوشی سرآشپز جدا دارند؟ جیرو اونو و اوشیکازو اونو دو برادر هستند که تخصصشان تهیه سوشی می باشد. جیرو که ۸۹ سال دارد سالهاست سوشی درست میکند و جزو اولین نفرات در دنیا می باشد که این غذای شاخص را تهیه کرده می باشد و حتی مستندی از زندگیاش هم تهیه شده می باشد.
یوشیهارو کاجی سرآشپز رستوران هنگ کنگی فلیکس میگوید در توکیو مسابقه میان سرآشپزها بسیار زیاد می باشد و همه تلاش میکنند بهترین باشند، به همین دلیل به دنبال کشف چیزهای تازه برای ذائقههای مختلف هستند.
The post توکیو؛ بهترین مقصد برای شکموها appeared first on آلامتو.
توکیو؛ بهترین مقصد برای شکموها
لطفا نظر خود را درباره توکیو؛ بهترین مقصد برای شکموها با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه