تهیه سس فلفل خانگی
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
تهیه سس فلفل خانگی
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه تهیه سس فلفل خانگی را ببینید.
تهیه سس فلفل خانگی
اگر شما هم علاقه به میل کردن غذا ها با سس های تند دارید میتوانید از این روش برای تهییه این سس ها استفاده کنید
مواد اولیه:
فلفل قرمز ۶ عدد
آب ۱ لیوان
شکر ۲ ق م
سرکه سیب ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ
طرز تهیه:
۱- فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل ها را خرد کنید. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد.
۲- حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد.
۳- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.
۴- سس حاضر شده را می توانید داخل شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن هست.
انجمن خانم گل
نوشته تهیه سس فلفل خانگی اولین بار در تفريح۲۴ پدیدار شد.
تهیه سس فلفل خانگی
لطفا نظر خود را درباره تهیه سس فلفل خانگی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه