با این همه خواص هر روز هندوانه قارچ کنید
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
با این همه خواص هر روز هندوانه قارچ کنید
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه با این همه خواص هر روز هندوانه قارچ کنید را ببینید.
داشتن پوستی درخشنده
هندوانه سرشار از خواص ویتامین C و A هست و این بدین معنی هست که نوش جان کردن ۲ تا ۳ تکه از هندوانه در روز میتواند برای پوست شما یک معجزه محسوب شود. دیگر خاصیت نوش جان کردن مرتب این میوه این هست که زخم و آسیبهای پوست را سریعتر درمان میکند چرا که دارای آمینو اسید هست.
جلوگیری از خطر بیماریهای قلبی و سرطان
هندوانه دارای آنتی اکسیدانی به اسم لیکوپن هست که رادیکالهای آزاد و مضر را از بین میبرد به همین دلیل از وقوع سکته قلبی جلوگیری میکند و به کاهش خطر سرطان پروستات هم کمک میکند. البته باید در نظر داشت که این خاصیت یک شبه انجام نمیشود و باید مداومت داشته باشد.
هندوانه حاوی میزان بالایی از سدیم و پتاسیم هست به همین دلیل از بدن در برابر بیماریهای مختلفی مانند آسم، سکته قلبی و برخی سرطان ها مانند سرطان روده و سرطان پروستات محافظت میکند
کاهش کرمها از سیستم گوارشی
آیا تا به حال شنیدید که دانههای هندوانه را میتوانید خرد کرده تفت داده و مانند بادام زمینی مصرف کنید و یا حتی آنها را در آب بجوشانید و مانند چای مصرف کنید؟ میتوانید برای کاهش کرم از سیستم گوارشی خود از دانههای هندوانه کمک بگیرید.
حفاظت در برابر اشعه UV
به دلیل این که هندوانه حاوی آب لازم ، فیبر همراه با رادیکالهای آزاد نظیر لیکوپن هست ، پوست حدود ۴۰% کمتر اشعههای UV را جذب کرده و برای مدت طولانیتری شفاف و درخشان می ماند. بنابراین حتماً این میوه جادویی را هر روز بخورید.
کاهش خطر شکل گرفتن سنگ کلیه
خواص مفید در نوش جان کردن مرتب هندوانه برای کسانی که دچار بیماری سنگ کلیه بوده و یا کسانی که اغلب بیمار میشوند بسیار زیاد هست. به دلیل آن که هندوانه حاوی مقدار زیادی آب هست ، به سختی تمایل به ایجاد سنگ کلیه دارد.
هندوانه ضدعفونی کننده بدن و پاککننده رودهها میباشد. و نیز هندوانه برای افرادی که ناراحتی کلیه و ناراحتیهای ادراری دارند بسیار مناسب هست. این میوه برای ورم مثانه نیز بسیار مفید هست. و همچنین هندوانه برای گرفتگی کیسه صفرا مفید هست.
• هندوانه می تواند به بهبود خشکی و درد ماهیچه ها کمک نماید.
• هندوانه ممکن هست بتواند به درمان اختلال نعوظ در مردان کمک نماید.
• هندوانه می تواند به پیشگیری از بعضی از بیماری های قلبی و عروقی کمک نماید.
• محققان معتقداند بهتر هست بجای یخچال هندوانه را درون دمای اتاق نگهداری نمود.
هندوانه می تواند به بهبود خشکی و درد ماهیچه ها کمک نماید
هندوانه این میوهی سرخ آبدار کم کالری، منبع طبیعی از بهترین آنتیاکسیدانها بوده که طبیعت فراهم کرده هست.
میزان مواد معدنی این میوهی آبدار خیلی زیاد نیست اما با این حال حاوی پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و همچنین آهن، روی، مس و منگنز میباشد. هندوانه برای کلیهها مفید هست و باعث تمیزی و سمزدایی آنها میشود و میزان ادرار را بالا میبرد. میزان بالای فیبر موجود در این میوه برای افرادی که رودههای حساسی دارند و همچنین برای بچهها بسیار مفید هست. هندوانه همچنین حاوی میزان زیادی آنتیاکسیدان مانند لیکوپن و بتاکاروتن میباشد.
همچنین ماده ای به اسم سیترولین که در هندوانه به فراوانی یافت می شود، مسئول کاهش کلسترول، فشار خون، وزن و جلوگیری از تشکیل پلاک سرخرگی می باشد. در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می گردد.
هندوانه از طریق کنترل وزن، سلامت قلب را بهبود می بخشد. همیشه سیب به عنوان مشهورترین میوه در تامین سلامت بدن معرفی شده هست، اما تحقیقات جدید نشان می دهند که هندوانه نقش بسیار موثری در سلامت قلب و عروق ایفا می کند.
هندوانه صدمات ناشی از استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها را کاهش میدهد زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین A، ویتامین C، بتاکاروتن و لیکوپن میباشد. همچنین اشخاصی که به وسواس مبتلا هستند، چنانچه روزانه مقداری آب پوست هندوانه را که با عسل طبیعی تهیه شده هست بخورند ، حالت وسواس آنها برطرف خواهد شد.
هندوانه میوهای هست که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد به همین دلیل، مهم این هست که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد.
هندوانه باعث رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که خون غلیظ دارند مناسب هست. همچنین چون برای تعدیل مزاج مناسب هست افرادی که صفرا در معده و کبدشان زیاد تولید میشود بیشتر از این میوه مصرف کنند.
مصرف هندوانه برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند بهتر هست چون جلوی ضعف آنها را می گیرد.
هندوانه باعث رقیق شدن خون می شود و مصرف آن، برای افرادی که خون غلیظ دارند مناسب هست
مضرات هندوانه :
بهترین زمان نوش جان کردن هندوانه را بین دو وعده غذایی هست و مصرف هندوانه بلافاصله بعد از نوش جان کردن غذا باعث اختلال هضم میشود و در حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر هست.
نوش جان کردن هندوانه برای افراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند مضر هست و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد هضم و درد مفاصل می شود بنابراین بهتر هست این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند.
علائم مشکل طحال بعد از نوش جان کردن هندوانه، احساس درد یا نفخ در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان هست.
مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی یا حساسیت فصلی یا غذایی دارند ممنوع هست.
با این همه خواص هر روز هندوانه قارچ کنید
لطفا نظر خود را درباره با این همه خواص هر روز هندوانه قارچ کنید با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه