باقلوای فندق و پسته
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه باقلوای فندق و پسته را ببینید.
امروز تصمیم گرفتم باقلوایی را از خمیر یوفکا برایتان آموزش دهم همانطوریکه می دانیم در درست کردن باقلوای استانبولی مهم خمیرش هست که ما از خمیر آماده یوفکای مخصوص باقلوا استفاده کردیم انواع و اقسام یاقلواها را برایتان آموزش دادم این هم مدل دیگی از آن:
مواد لازم:
یوفکای مخصوص باقلوا ۱ پاکت
فندق ۱ لیوان
پودر پسته ۱ لیوان
کره ۱۲۵ گرم
شربت:
شکر ۲ لیوان
لیمو ۱ برش
آب ۱٫۵ لیوان
طرز تهیه :
کره را ذوب میکنیم ۵ لای یوفکا را کره ذوب شده مالیده روی لایه آخر هم می مالیم یک طرف یوفکاها فندق وپسته خرد شده می ریزیم و رول میکنیم وبه اندازه ۲ انگشت برش میزنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته می چینیم همه یوفکاها را به همین شکل درست میکنیم بقیه کره را رویش می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم برای درست کردن شربت شکر, آب و لیمو را در قابلمه می ریزیم و می جوشانیم سپس از حرارت برمیداریم و باقلوا را از فر در آورده و شربت ولرم می ریزیم
این مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده هست. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
باقلوای فندق و پسته
منبع : پورتال دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره باقلوای فندق و پسته با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه