باقلا؛ ماده اصلی غذای شاخص عربها
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
باقلا؛ ماده اصلی غذای شاخص عربها
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه باقلا؛ ماده اصلی غذای شاخص عربها را ببینید.
خوشمزه باقلا؛ ماده اصلی غذای شاخص عربها کشورهای عربی به علت قرابت قومی و مذهبی، اشتراکات فرهنگی زیادی با ما دارند. یکی از موارد مشابهت، غذاهایی هست که نوش جان میکنند!
فول مدمس از جمله غذاهای ملی مصر هست که در بین کشورهای عربی دیگر مانند عمان، لبنان، سوریه، جیبوتی، سودان و حتی در فلسطین اشغالی طرفداران زیادی دارد و به فهرست غذایی این کشورها راه یافته هست. ماده اصلی این غذا، باقلای پخته همراه با روغن نباتی و زیره سبز هست که می توان به آنها، جعفری خرد شده، سیر، پیاز، آبلیمو و فلفل قرمز نیز اضافه کرد. در مورد تاریخچه این غذا نظرات مختلفی وجود دارد اما عده ای معتقدند در زمان مصر باستان تفریحی از کاشت دانه های باقلا نبوده هست. ممکن است بتوان اولین باقلای کاشته شده را به حدود ۳۰۰۰ سال پیش نسبت داد، اما با این حال هنوز قطعیتی در این زمینه وجود ندارد. به هر حال برای مردمان مصر، به ویژه قاهره و شمال این کشور، این که تاریخ باقلا چه بوده، مهم نیست! مهم ظرفی پر از باقلای داغ با تزئینات تخم مرغ دورادور آن هست که طعم تند و ترش آن هوش از سرشان می پراند! چمدان
 
شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۰
باقلا؛ ماده اصلی غذای شاخص عربها
منبع : وبسایت پورتال۱
لطفا نظر خود را درباره باقلا؛ ماده اصلی غذای شاخص عربها با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه