آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

مطالب جدید

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

موادی که شما برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی نیاز دارید عبارتند از :

بادمجان                                                     ۵ عدد

گوجه فرنگی                                               ۳عدد

پیاز (رنده شده)                                           ۳عدد

گردو                                                          ۲۰۰ گرم

سیر                                                          ۳ حبه

سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر)         ۱ پیمانه ساطوری شده

رب انار                                                      نصف پیمانه

نمک و فلفل                                               به میزان لازم

روغن و زردچوبه                                          به میزان لازم

خلال بادام                                                 به میزان لازم

httppalama-ircatcooking-2

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

برای تهیه این غذای اصیل ایرانی شما باید در ابتدای کار بادمجان ها را پوست بگیرد و در نمک بخوابانید برای مدت کوتاهی این کار شما مزه تلخ بادمجان را از بین خواهد برد بعد از انجام این کار بادمجان ها را میشویید و با یک چاقوی مناسب شکم بادمجان را پاره میکنید این نکته را بخاطر داشته باشید که نباید شما با چاقو سر و ته بادمجان را چاک بزنید پس از انجام این کار بادمجان ها را در ماهیتابه مناسب سرخ نمایید . حالا نوبت به خالی کردن مواد داخل گوجه فرنگی رسیده بعد از اینکه گوجه ها را آماده کرید باید مایع مخصوص برای پر کردن بادمجان و گوجه را آماده کنید . گردوها را کوبیده و بصورت پودر با سیر و پیازی که از قبل رنده کرده اید را همراه سبزیتان با هم ترکیب کرده مایع بدست آمده را با رب انار و ادویه طعم دار میکنید و کمی تفت میدهید به مقداری که آب آن گرفته شود . با موادی که اکنون اماده کرده اید میتوانید داخل شکم بادمجان و گوجه ها را پر کنید . پوره های داخل گوجه فرنگی که قبلا خالی کرده بودید را همراه بادمجان ها در کنار گوجه فرنگی در ظرف قرار میدهید و نصف پیمانه آب نیز اضافه میکنید تا با حرارتی کم غذای شما بخار پز شود . در پایان کار خلال بادام را روی آن بپاشید .

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

تفریحی

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا