آموزش خصوصی سازی فضای مرورگر فایر فاکس

آموزش خصوصی سازی فضای مرورگر فایر فاکس

وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه آموزش خصوصی سازی فضای مرورگر فایر فاکس را ببینید.

آموزش سفارشی سازی فضای مرورگر فایر فاکس در ایران ناز

یکی از مهمترین چیزها برای افرادی که با اینترنت سر و کار دارند داشتن یک مرورگر پر قدرت و سفارشی هست. در ادامه آموزش سفارشی سازی فضای مرورگر فایرفاکس firefox را برای شما کاربران اینترنت آماده کرده ایم.

مرورگرها جزء اصلی جست و جو و گشت و گذار در اینترنت هستند. هر کدام از این نرم افزارها طرفداران خاص خودشان را دارند. عده ای کروم را به خاطر همگام سازی گسترده به وسیله حساب کاربری Gmail به سایرین ترجیح می دهند، عده ای اپرا را انتخاب می کنند و گروهی هم هستند که جدیدا روی به استفاده از مرورگر جدید مایکروسافت یعنی Edge آورده اند.

البته یک دسته دیگر از کاربران هم وجود دارند که مرورگر اصلی آنها FireFox از موزیلاست. این مرورگر شاخص و متن باز پس از اولین عرضه توانست به سرعت در بین کاربران شاخص شود و استفاده پایین (نسبت به سایرین) از حافظه RAM و همچنین افزونه های مختلف به محبوبیت آن افزوده هست. با این حال می توان با اطمینان گفت عده بسیار زیادی از کاربران تنها از کاربردهای ظاهری فایرفاکس استفاده می کنند و هیچ زمان با قابلیت های پنهان آن آشنا نمی شوند. ما مجموعه ای از بهترین ترفندهای فایرفاکس را برایتان آماده کرده ایم. در ادامه با ما همراه باشید.

۱- فضای بیشتری روی صفحه داشته باشید
خیلی راحت می توانید محیط کاربردی خود را بزرگتر کنید. برای این کار به مسیر view>toolbars>customize رفته و تیک مربوط به قسمت Use small icons را فعال کنید. همین!

۲- کلمات کلیدی هوشمند
اگر در وب وبسایت خاصی جست و جو می کنید می توانید از این قابلیت فایرفاکس استفاده کنید. در وبسایت مورد نظر روی جعبه جست و جو کلیک راست کنید، بعد add a keyword for this search را انتخاب کنید. حالا یک اسم کوچک و یک میانبر برای این کلمه کلیدی در نظر بگیرید (حواستان باشد چیزی انتخاب کنید که آن را بعد از نیم ساعت فراموش نکنید) و سپس ذخیره کنید. حالا هر زمان خواستید درباره موضوع خاصتان در آن وبسایت جست و جو کنید کافی هست در نوار آدرس فایرفاکس کلمه کلیدی انتخابیتان و سپس مورد جست و جو را بنویسید و بعد return را انتخاب کنید. به این ترتیب یک جست و جوی فوری به کمک فایرفاکس انجام داده اید.

۳- میانبرهای کیبورد
میانبرها همیشه باعث سرعت گرفتن کار می شوند. فقط کافی هست به آنها مسلط باشید. البته ممکن است حفظ کردنشان کمی زمان ببرد اما می توانید آن ها را روی یک برگه یادداشت چسبان بنویسید و به شیشه مانیتور وصل کنید. چندتایی از بهترین و رایج ترین میانبرهای کیبورد در فایرفاکس این موارد هستند:

Space: رفتن به پایین صفحه
Shift+space: رفتن به بالای صفحه
Ctrl+F: جست و جو در صفحه
Alt+N: نمایش مورد بعدی جست و جو شده
Ctrl+D: صفحه بوکمارک ها
Ctrl+T: باز کردن تب جدید
Ctrl+K: رفتن به جعبه جست و جو
Ctrl+L: رفتن به نوار آدرس
Ctrl+=: بزرگ کردن اندازه متن ها
Ctrl+-: کوچک کردن اندازه متن ها
Ctrl+W: بستن تب
F5: رفرش صفحه
Alt+Home: رفتن به صفحه خانگی

۴- تکمیل خودکار
خیلی ها با این مورد آشنا هستند اما یادآوری آن خالی از لطف نیست. برای تایپ کردن آدرس یک وب وبسایت به نوار آدرس برنامه بروید و اسم کوچک وبسایت مورد نظر را بدون www. و .com تایپ کنید (مثلا beytoote). حالا Ctrl+Enter بزنید تا خود فایرفاکس موارد گفته شده را به جای شما تایپ کند. برای آدرس های .net از کلیدهای ترکیبی shift+enter و برای آدرس های .org از ترکیب ctrl+shift+enter استفاده کنید.

۵- حرکت بین تب ها
به جای استفاده از ماوس برای حرکت کردن بین تب هایی که باز هستند می توانید از میانبرهای کیبورد استفاده کنید. برای مثال:
Ctrl+tab: حرکت به جلو در بین تب ها
Ctrl+shift+tab: حرکت به عقب در بین تب ها
یکی از اعداد ۱ تا ۹ + ctrl: رفتن به تب با شماره مشخص

۶- میانبرهای ماوس
برایتان سخت هست دستتان را از روی ماوس بردارید و کلیدهای کیبورد را فشار دهید؟ اشکالی ندارد. از این میانبرهای مخصوص ماوس استفاده کنید:
کلیک وسط روی لینک: باز شدن لینک در پنجره جدید
Shift+ اسکرول به سمت پایین: صفحه قبلی
Shift+ اسکرول به سمت بالا: صفحه بعدی
Ctrl+ اسکرول به سمت بالا: کوچک کردن اندازه متن ها
Ctrl+ اسکرول به سمت پایین: بزرگ کردن اندازه متن ها
کلیک وسط روی یک تب: بستن تب

۷- افزایش سرعت فایرفاکس
ممکن است این قابلیت برای کاربران ایرانی که همیشه با مشکل سرعت اینترنت درگیر هستند بسیار کاربردی باشد. برای افزایش سرعت مروگر به ترتیب این کارها را انجام دهید:

– در نوار آدرس عبارت about:config را تایپ کنید. بعد در بخش فیلتر عبارت network.http را بنویسید و موارد زیر را عوض دهید

network.http.pipelining : به true
network.http.proxy.pipelining : به true
network.http.pipelining.maxrequests : به عددی مثل ۳۰

۸- محدود کردن فضای اختصاص داده شده به RAM
اگر احساس می کنید فایرفاکس حجم بسیار زیادی از RAM دستگاه شما را اشغال می کند می تواند به راحتی میزان حافظه اختصاص داده شده به آن را محدود کنید. مجددا about:config را تایپ کنید. Browser.cache را بنویسید و browser.cache.disk.capacity را انتخاب کنید. می بینید که عدد پیش فرض ۵۰۰۰۰ هست. اگر RAM دستگاه شما بین ۵۱۲ مگابایت و ۱ گیگابایت هست می توانید این عدد را روی ۱۵۰۰۰ تنظیم کنید.

The post آموزش خصوصی سازی فضای مرورگر فایر فاکس appeared first on ایران ناز.

آموزش خصوصی سازی فضای مرورگر فایر فاکس

لطفا نظر خود را درباره آموزش خصوصی سازی فضای مرورگر فایر فاکس با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا