آش رشته

آش رشته

در ادامه از آش رشته دیدن نمایید.

طرز تهیه آش رشته

مواد لازم :

لوبیا چیتی ۱ لیوان
نخود ۱ لیوان
عدس ۱ لیوان
 لوبیا سفید  1 لیوان
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
 رشته آش ۶۰۰ گرم 
پیاز داغ ۱ لیوان
سیر داغ ۱/۲ لیوان
نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین
کشک ۱ کیلو گرم
 سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج)  2 کیلو



 طرز تهیه آش رشته:
حبوبات را 
برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.

نخود،
لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند.
سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

یک
تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه
کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به
یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه
کنید. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا
بیافتد.


 نکات مهم در پخت آش رشته:
 

۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.
۲ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.
۳ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.
۴ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.
۵ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.
۶ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.
۷ـ
کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌
شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو
کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم
آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.
۸ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).
۹ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.
۱۰ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

 11- زمان
جا افتادن آش رشته زمانی می باشد که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو
به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش
رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز
دارد.

تهیه و گرد آوری : وبسایت تفریحی و سرگرمی پورتال یک

لطفا نظرات خود را درباره نوشته آش رشته با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا