آذربایجان، سرزمین غذاهای خوشمزه و مقوی + تصاویر
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه آذربایجان، سرزمین غذاهای خوشمزه و مقوی + تصاویر را ببینید.
پورتال۱ آرشیو وب فارسی:آذرقلم: آذرقلم: مردم آذربایجان نه تنها به فرهنگ و هنر و تاریخ پربار شهره اند که به داشتن ذائقه ها و غذاهای خوشمزه و مقوی هم معروف هستند. در این گزارش تصویر چند نوع غذای آذربایجانی را ببینید. با این توضیح که ورود افراد کم تحمل، شکمو، و برخی بانوان به این خبر ممنوع می باشد!آذرقلم: همه شهرهای ایران، غذاهای سنتی و شیرینی های مخصوص به خود را دارند. اما تعداد شیرینی هایی که در تبریز پخته می شود، بسیار متنوع می باشد. مردم آذربایجان نه تنها به فرهنگ و هنر و تاریخ پربار شهره اند که به داشتن ذائقه ها و غذاهای خوشمزه و مقوی هم معروف هستند. در این گزارش تصویر چند نوع غذای آذربایجانی را ببینید. با این توضیح که ورود افراد کم تحمل، شکمو، و برخی بانوان به این خبر ممنوع می باشد! به گزارش آذرقلم، «قرابیه»، «نوقا»، «اریس» یا «ریس»، «لوز»، «راحت الحلقوم»، «حلوای گردویی» و «باقلوا» از جمله شیرینی های تبریز به شمار می روند. البته باید بدانید باقلوا، شیرینی سنتی ترک های آسیای میانه می باشد که به دیگر کشورها راه یافته می باشد. باقلوائی که در تبریز پخته می شود، به سبک باقلوای کشور ترکیه می باشد و از بادام، گردو، گلاب، شکر، هل، آرد شیرینی پزی، بیکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاکه قند، شیر و روغن، درست می شود. تبریز نان های سنتی نیز دارد که از جمله می توان به نان بربری که در تبریز «کوکه»، و لواش که «لاواش» و سنگک تبریزی خوانده می شوند، اشاره کرد. نان های روغنی همچون «یاغلی کوکه» و نان های مغزدار همچون «ایشلی کوکه» نیز از دیگر نان های سنتی و محلی تبریز هستند. در شهرستان تبریز، نان های کشور ترکیه همچون پیده، اکمک و سیمیت نیز طرفداران زیادی دارند. از غذاهای سنتی تبریز باید به کوفته تبریزی، کباب تابه ای، کوکو لوبیا و سبز، دلمه برگ و آش دوغ، آش گوجه فرنگی و کشک و خورش هایی همچون هویج اشاره کرد. قئیقاناق – خاگینه دسری سنتی و شاخص در تبریز و آذربایجان کوفته تبریزی کوکوی لوبیا سبز تبریزی آش خورش هویج تبریز شیر پلوی تبریزی (سوتلی پلو) آش کلم برگ آش دوغ آیا اعتراضی به این آیران آشی در طبیعت دارید؟! در اردبیل و زنجان و ارومیه هم پخته میشود، در مدل تبریزی سبزی بیشتر میریزند آش شیله عدس تبریز کدبانوهای تبریزی آش های خوشمزه ای دارند که شیله عدس یکی از آنهاست. آشی ساده و بی دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم پخته می شود. آش گوجه فرنگی تبریز دلمه برگ مو تبریزی آبگوشت دیزی سنگی تبریزی
یکشنبه ، ۲۶مهر۱۳۹۴
[مشاهده متن کامل خبر]
آذربایجان، سرزمین غذاهای خوشمزه و مقوی + تصاویر
منبع : پورتال پورتال۱
لطفا نظر خود را درباره آذربایجان، سرزمین غذاهای خوشمزه و مقوی + تصاویر با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه