طرز تهیه همبرگر کینوا به همراه چاشنی انبه
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه همبرگر کینوا به همراه چاشنی انبه
این همبرگرهای خوشمزه و سالم دارای ۸ گرم پروتئین هستند و میتوانند جایگزینی عالی برای همبرگرهای گوشتی بیرون باشند. اگر شما دارای رژیم غذایی بدون گلوتن هستید میتوانید به جای آرد سوخاری از آرد ذرت استفاده کنید . آماده سازی این غذا کمتر از ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
برای ۴ نفر
مواد لازم:
برای چاشنی انبه:
- ۱ و ½ پیمانه انبهی خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
- ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری
- کمی نمک
برای همبرگر :
- ۱ و ½ پیمانه کینوآی پخته شده
- ۱ پیمانه پودر سوخاری (آرد ذرت برای کسانی که رژیم بدون گلوتن دارند)
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ حبه سیر ، خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
۱٫در یک کاسه ، تمامی مواد مورد نیاز برای تهیهی چاشنی انبه را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲٫در یک کاسهی بزرگتر دیگر ، کینوا ، آرد سوخاری، تخم مرغ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کنید.
۳٫کمی روغن در تابه بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود . حالا همبرگرهای کینوا را برای ۵ دقیقه در آن بپزید .همبرگرها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به سرخ شود.
۴٫حالا میتوانید همبرگرهای خود را با بر روی برگهای سبز کاهوسرو کنید و از چاشنی انبه بر روی آن بریزید.
The post طرز تهیه همبرگر کینوا به همراه چاشنی انبه appeared first on آلامتو.
طرز تهیه همبرگر کینوا به همراه چاشنی انبه
بدون دیدگاه