طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر
شما میتوانید درون فلفلهای دلمهای را با کینوا و لوبیای سیاه پر کنید و از آن به عنوان یک غذای سرشار از پروتئین گیاهی استفاده کنید. این غذا میتواند برای گیاهخواران بسیار خوشمزه و لذیذ باشد . اگر دوست داشته باشید میتوانید از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید .
زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه
برای ۵ نفر
مواد لازم:
- ۵ عدد فلفل دلمهای ( درون فلفل دلمهای باید خالی شود).
- ½ پیمانه کینوا
- ۱ پیمانه آب سبزیجات کم سدیم
- ۱ و ½ پیمانه ذرت
- ۱و ½ پیمانه لوبیای سیاه
- ۱ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
- ½ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- ۱ عدد هالاپینیو ( دانههای آن باید گرفته شود و به صورت نازک برش بخورد)
- ½ پیمانه سالسا
- ¼ پیمانه گشنیز و یا جعفری خرد شده
- ¾ قاقش چایخوری زیره سبز
- ۱ حبه سیر درشت و خرد شده
ارزش تغذیهای:
- ۲۲۶ کالری
- ۹ گرم پروتئین
- ۴۲ گرم کربو هیدرات
- ۱۱ گرم فیبر
- ۱۱ گرم شکر
- ۱۰۳۹ میلی گرم سدیم
- ۳ گرم چربی
- ۱ گرم چربی اشباع
دستور تهیه:
۱٫فر را با دمای ۳۵۰ درجه از قبل گرم کنید .
۲٫فلفلها را در یک ظرف قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بپزید .
۳٫در همین حال،کینوا را در آب سبزیجات به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید . سپس آن را به یک کاسهی بزرگ انتقال دهید .
۴٫حالا ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی، پیاز، هالاپینیو ، سالسا، گشنیز و زیره سبز را به کاسه اضافه کنید .آنها را با هم ترکیب کنید .
۵٫یک ماهیتابهی نچسب را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید . سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه به صورت خشک حرارت دهید . محتوای کاسه را درون ماهیتابه بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه هم بزنید . ( پیاز و گوجه فرنگی باید نرم شود )
۶٫بعد از پخته شدن فلفلها، درون آن را با مخلوط حاصل پر کنید . درب فلفلها را قرار دهید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید . اگر دوست داشتید میتوانید کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
The post طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر appeared first on آلامتو.
طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر
بدون دیدگاه