آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
موادی که شما برای تهیه بادمجان شکم پر گیلانی نیاز دارید عبارتند از :
بادمجان ۵ عدد
گوجه فرنگی ۳عدد
پیاز (رنده شده) ۳عدد
گردو ۲۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) ۱ پیمانه ساطوری شده
رب انار نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن و زردچوبه به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
برای تهیه این غذای اصیل ایرانی شما باید در ابتدای کار بادمجان ها را پوست بگیرد و در نمک بخوابانید برای مدت کوتاهی این کار شما مزه تلخ بادمجان را از بین خواهد برد بعد از انجام این کار بادمجان ها را میشویید و با یک چاقوی مناسب شکم بادمجان را پاره میکنید این نکته را بخاطر داشته باشید که نباید شما با چاقو سر و ته بادمجان را چاک بزنید پس از انجام این کار بادمجان ها را در ماهیتابه مناسب سرخ نمایید . حالا نوبت به خالی کردن مواد داخل گوجه فرنگی رسیده بعد از اینکه گوجه ها را آماده کرید باید مایع مخصوص برای پر کردن بادمجان و گوجه را آماده کنید . گردوها را کوبیده و بصورت پودر با سیر و پیازی که از قبل رنده کرده اید را همراه سبزیتان با هم ترکیب کرده مایع بدست آمده را با رب انار و ادویه طعم دار میکنید و کمی تفت میدهید به مقداری که آب آن گرفته شود . با موادی که اکنون اماده کرده اید میتوانید داخل شکم بادمجان و گوجه ها را پر کنید . پوره های داخل گوجه فرنگی که قبلا خالی کرده بودید را همراه بادمجان ها در کنار گوجه فرنگی در ظرف قرار میدهید و نصف پیمانه آب نیز اضافه میکنید تا با حرارتی کم غذای شما بخار پز شود . در پایان کار خلال بادام را روی آن بپاشید .
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
تفریحی
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
بدون دیدگاه