کیک کرامبل نیویورکی
- بهدست:
- دستهبندی: اخبار
کیک کرامبل نیویورکی
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه کیک کرامبل نیویورکی را ببینید.
این کیک نفیس خیلی خیلی خوشمزه می باشد با چای یا قهوه کیک ایده آلی می باشد این کیک نیویورکی می باشد حتما شما هم خوشتان خواهد آمد مقدار لازم این کیک برای ۶ نفر و مدت آماده کردن آن ۲۰ دقیقه و جزو رسپی های معمولی می باشد یعنی نه سخت و نه آسان می باشد و مدت پخت آن ۴۵ دقیقه می باشد
مواد لازم:
خمیر کرامبل:
شکر قهوه ای ۱/۳ فنجان( ۷۰ گرم)
شکر ۱/۴ فنجان ( ۵۰ گرم)
دارچین ۱ قاشق مربا
نمک ۱ قاشق چای
کره ۱۱۵ گرم
آرد ۱/۳و ۱ فنجان (۱۹۰ گرم)
کیک:
آرد ۱۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای
نمک کمی
کره ۸۵گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
وانیل ۱ پاکت
طرز تهیه :
خمیر کرامبل:
همه مواد لازم خشک در کرامبل را با هم مخلوط میکنیم سپس کره را ذوب میکنیم وقتی ولرم شد داخل مخلوط ریخته و کنار میگذاریم تا کیک آماده شود
کیک:
اول فر را در ۱۷۰ درجه روشن میکنیم یک کیک با قالب ۲۲ سانتی انتخاب میکنیم. شکر و کره را با درجه تند ۳-۴ دقیقه هم میزنیم تخم مرغ ها را با درجه کند دانه دانه اضافه میکنیم و ۳-۴ دقیقه هم میزنیم . ماست, وانیل و رنده پوست لیمو را ریخته و مواد خشک را دانه دانه به این مخلوط اضافه میکنیم با درجه کند هم زن می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند و در قالب کیک چرب شده ریخته و رویش خمیر کرامبل را تکه تکه کرده می ریزیم بمدت ۴۰-۴۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا بپزد وقتی سرد شد پودر قند پاشیده و سرو میکنیم این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده می باشد. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
کیک کرامبل نیویورکی
منبع : پورتال دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره کیک کرامبل نیویورکی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه