کیک سوراخ سوراخ
این کیک دو رنگ کاکائویی هم شیوه جالبی دارد اگر می خواهید نحوه درست کردن آن را بدانید در ادامه با ما همراه باشید تا طرز درست کردن این کیک را هم بدانید
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ استکان
شیر ۱ استکان
آب ولرم نصف استکان
بکینگ پودر ۱ پاکت
آرد ۱٫۵ لیوان
سس:
آب ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
کاکائو ۳ قاشق
شکر ۵ قاشق
رویه:
شیر سرد ۱ لیوان
کرم شانتی ۱ پاکت
طرز تهیه :
اول کیک را درست می کنیم به این طریق که در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته شکر را اضافه میکنیم ۳-۴ دقیقه هم میزنیم سپس روغن مایع , شیر , آب ولرم ریخته دوباره به هم زدن ادامه میدهیم سپس بکینگ پودر و آرد الک شده را هم ریخته و برای بار آخر هم میزنیم در قالب گرد با کره چرب کرده و خیلی کم آرد میپاشیم و مایه کیک را می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد وقتی سرد شد از قالب در می آوریم و در ظرف قرار می دهیم با یک سیخ کلفت با فاصله رویش را سوراخ می کنیم. برای درست کردن سس آب, شیر, تخم مرغ و کاکائو و شکر را ریخته هم میزنیم و می گذاریم بجوشد وقتی ولرم شد. اکنون سس ولرم را با قاشق روی کیک می دهیم در یخچال ۱-۲ ساعت قرار می دهیم. اکنون در یک ظرف کرم شانتی ریخته و شیر سرد می ریزیم و با میکسر خوب هم میزنیم از یخچال در آورده ورویش کرم شانتی میدهیم رویش شکلات رنده ای ریخته و سرو میکنیم
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده می باشد. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
کیک سوراخ سوراخ
منبع : پورتال دکتر سلام
بدون دیدگاه