چند نکته ی کلیدی و مهم در رابطه با امگا ۳
نکته هایی مهم و جالب درباره ی امگا ۳ برای شما در این باره قرار داده ایم که امیدوار هستیم این مطالب به شما کمک زیادی کرده باشد و همچنین باید این را بدانید که چربی امگا ۳ به چه دردی می خورد و اگر می دانید که برای شما عزیزان چه فوایدی دارد و همچنین بتوانید از چربی امگا ۳ به خوبی استفاده کرده و به ارتقاء سلامت خود توجه داشته باشید.
دانستنی های امگا ۳ :
۱ ـ امگا سه تحمل حرارت بالا را ندارد . هرچه درصد امگا ۳ در روغن بیشتر باشد آن روغن تحمل حرارت ونور کمتری دارد ، و اگر روی بطری روغن که امگا ۳ دارد نوشته باشند (مناسب طبخ در حرارت بالا هست ) احتمالا مقدار خیلی کمی امگا-۳ دارد . بهترین روغن: روغنی هست که امگا ۳ دارد، و غیر اشباع تک پیوندی می باشد (مثل روغن زیتون و کانولا) . روغن زیتون علاوه بر امگا سه ،دارای اسکوالین (عامل کاهش دهنده کلسترول خون )هست ولی روغن کانولا اسکوالین ندارد. .ـ حتما امگا ۳ را در غذاهایتان وارد کنید ، زیرا یک اسید چرب مهم و اساسی هست که بدن ما نمی¬تواند آن را بسازد ۵ ـ مهمترین منابع امگا۳ ماهی های دریایی غیر پرورشی هست .اگر ماهی دوست ندارید و به دیگر منابع آن نیز دسترسی ندارید ، از مکمل های امگا -۳ استفاه کنید.ماهیهایی که در آبهای سرد وجود دارند بیشتر از آن¬هایی که درآب¬های گرم زندگی می کنند امگا سه دارند و خلیج فارس نیز جزو آبهای نسبتا سرد هست.ده نوع ماهی بیشترین میزان امگا ۳ و اسید چرب را دارند که عبارتند از : قزل آلای رنگین کمان ،راجگو سرخو ، شوریده، منقار ماهی ، قباد ، کفشک ریز ، مارماهی ، تیزدندان و زمین کن دم نواری. سر و کبد ماهی بیشترین میزان امگا سه را داراست.
اسید چرب امگا ۳ در روغن های زیر مشاهده می شود:
ماهی: شیرماهی ، ماهی آزاد ، شاه ماهی آزاد، تن سالمون، ساردین ، قزل الآی خال قرمز ، میگو، خرچنگ، هامور.(ناگفته نماند، ماهی های پرورشی امگا ۳ کمتری دارند )- دانه ها و مغزها :شاهدانه دانه کتان و سویا زیتون (روغن غیر اشباع تک پیوندی).کانولا (روغن غیر اشباع تک پیوندی).گردو , حبوبات
منبع: کرمانی
چند نکته ی کلیدی و مهم در رابطه با امگا ۳
منبع : وبسایت دکتر سلام
بدون دیدگاه