پنیر مصرف کنیم یا کره؟
- بهدست:
- دستهبندی: اخبار
پنیر مصرف کنیم یا کره؟
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه پنیر مصرف کنیم یا کره؟ را ببینید.
امروزه مصرف کره نسبت به دیگر مواد خوراکی برای صبحانه طرفداران بیشتری پیدا کرده هست و خواهان بسیاری دارد می خواهیم از مضرات انواع کره حتی نوع گیاهی آن بیشتر بدانیم و فرق مصرف ان را با پنیر بدانیم!
کره بیشتر از چربی تشکیل شده هست. دارای پروتئین کم هست. دارای انرژی، و برخی از اسیدهای چرب سالم هست و کره برای حفظ سلامتی ضروری هست. کره خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین دارای خواص ضد میکروبی هست که با میکروارگانیسم های بیماری زا که در دستگاه گوارش رشد می کنند مقابله میکند.
پنیر غنی از ویتامین و مواد معدنی هست، و کالری و چربی پایین تر دارد. مقدار کلسیم در پنیر دندان ها و استخوان را قوی نگه می دارد و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد. پنیر حاوی مواد مغذی مکمل مانند روی و بیوتین هست که به رشد و ترمیم بافت،کمک کرده از دژنراسیون ماکولا پیشگیری کرده، پوست، مو و ناخن را قوی نگه می دارد. پنیر یک درصد پایین تر از کره چربی های اشباع شده دارد.
امروزه کیفیت مارگارین ها (کره گیاهی) بسیار بالا رفته و بهتر شده هست. به همین دلیل ، نسبت به گذشته طرفداران بیشتری دارد.اما خبرهایی هم وجود دارد، مبنی بر این که مارگارین دارای چربی ناقل هست که باعث مسدود شدن رگهای قلب می شود.
با این حال ، متخصصان تغذیه معتقدند چربی کره حیوانی خطرناک تر هست. یکی از استادان تغذیه دانشگاه تافتز می گوید: قطعا سالمترین انتخاب مارگارین هست ، زیرا امروزه همه مارگارین ها عاری از چربی های ناقل هست.
میزان اسیدهای چرب اشباع شده در کره حیوانی بسیار بالاست که این اسیدهای چرب اشباع شده بشدت باعث افزایش کلسترول خون می شوند.
پنیر مصرف کنیم یا کره؟
منبع : وبسایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره پنیر مصرف کنیم یا کره؟ با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه