مصرف پاستیل در كودكان، اما و اگرها(۲)
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
مصرف پاستیل در كودكان، اما و اگرها(۲)
بعد از خارج کردن پاستیل از بستهبندیاش، آن را در یک ظرف در دار نگهداری کنید. زیرا حالت چسبندگی آن گرد و غبار و آلودگی محیط را به خود میگیرد.
نظارت والدین مهم می باشد
دکتر
«محمد حسین عظیمی» متخصص صنایع غذایی در اینباره میگوید: «مصرف
ژلاتین خالص، به همه افراد حتی آنهایی که در رژیم غذایی به سر
میبرند هم توصیه میشود چون این ماده سرشار از پروتئین می باشد و
کالری زیادی ندارد اما وقتی با انواع رنگها، اسانسهای طبیعی و
مصنوعی و شکر مخلوط میشود، باید در مصرف آن حد اعتدال
رعایت شود زیرا در فرایند تولید پاستیل، مقداری شکر، رنگ و
اسانس خوراکی استفاده میشود که مصرف آن برای افراد چاق مفید
نیست و کودکان زیر۲ سال، بدلیل حساس بودن سیستم گوارشیشان
نباید خوراکیهای دارای افزودنی را میل کنند و نیز مصرف هر
روزه آن هم برای کودکان بالای دو سال، مجاز نمیباشد.»
متخصص صنایع غذایی در ادامه میگوید: «بهر حال نظارت والدین
مهمترین نقش را در چگونگی مصرف این نوع خوراکیها دارد. چرا که
با منع مصرف زیاد این گونه تنقلات در کودکان، بویژه پیش از غذای
اصلی میتوان مانع بی اشتهایی کودکان شد.» در بسیاری مواقع وقتی
والدین اصرار فرزند خود را برای خوردن بعضی خوراکیها
میبینند، برای آنکه سر و صدای او را آرام کنند، بدون در
نظر گرفتن عواقب آن فورا به خواسته فرزند خود پاسخ مثبت
میدهند بطوری که بعضی از بچهها هر روز عادت به خوردن چیپس و
یا پفک دارند. برخی دیگر انواعی از اسنکها را دوست
دارند و اما عدهای دیگر، شیرینیجات و مواد قندی
مورد علاقه آنان می باشد و نیز در میهمانیها فورا سراغ ژلهها و
خوراکیهایی از این دست میروند.
آنچه که لازم می باشد از این خوراکی خوش آب و رنگ بدانید
پاستیل را
هرگز در جای گرم نگهداری نکنید و در هنگام خرید حتما دقت
داشته باشید که در قفسههای دور از تابش مستقیم نور آفتاب
باشد.
هرگز پاستیلهای باز و فلهای را خریداری نکنید. نه
تنها اینگونه پاستیلها بهداشتی نبوده و مورد تایید وزارت
بهداشت نیست.
به کودکان زیر دو سال پاستیل ندهید.
زیرا این کودکان دارای سیستم گوارشی و ایمنی ضعیف و حساسی هستند
که خوردن این نوع خوراکیها برایشان خطر ناک می باشد. ضمن آنکه شیرخواران
تکهای از پاستیل را با دندان جدا کرده و با قورت دادن
آن در داخل نای، باعث خفگی آنان شود.
به جای خریدن پاستیلهایی که رویشان را لایهای از شکر پوشانده، انواع ساده و بدون شکر آن را خریداری کنید.
بعد از خارج کردن پاستیل از بستهبندیاش، آن را در یک ظرف
در دار نگهداری کنید. زیرا حالت چسبندگی آن گرد و غبار و
آلودگی محیط را به خود میگیرد.
به فرزندتان
یادآوری کنید که بعد از خوردن پاستیل حتما دندانهایش را
مسواک کند. زیرا قند موجود در پاستیل سبب پوسیدگی
دندانها میشود.
حتما باید والدین به این نکته توجه داشته باشندکه در ارتباط
با کودکان بیش فعال وکودکانی که دارای دیابت و اضافه وزن
هستند درمورد مصرف پاستیل و اینگونه خوراکیها با پزشک مربوطه
مشورت لازم را داشته باشند.
در موقع دادن پاستیل به فرزندتان، مصرف تنقلات شیرین و دیگر مواد قندی را کاهش دهید.
مصرف پاستیل در كودكان، اما و اگرها(۲)
تهيه و گردآوري : پورتال يک
لطفا نظر خود را درباره مصرف پاستیل در كودكان، اما و اگرها(۲) با ما درميان بگذاريد.
بدون دیدگاه