طرز تهیه پولت پاریسی
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
طرز تهیه پولت پاریسی
لطفا در ادامه را طرز تهیه پولت پاریسی را ببینید.
این غذای خوشمزه که برای بهار مناسب میباشد پولت اسم دارد و به علت آن که در پاریس طرفداران بسیاری دارد به پولت پاریسی معروف شده می باشد که در آن از مواد غذایی مانند مرغ ، قارچ ، خامه استفاده شده می باشد و به علت طعم ترش بی نظیری که دارد آن را از دیگر غذا هایی که با مرغ درست میشود متمایز میکنید.
مواد لازم :
- شش عدد سینه مرغ بدون استخوان
- ۳۰۰ گرم سوپ قارچ
- ۱۲۰ گرم قارچ
- یک فنجان خامه ترش
- فلفل قرمز یک قاشق غذا خوری
- نصف فنجان آب غوره
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت )
سینه مرغ را به سمت پوستش روی ظرف مخصوص فر قرار میدهیم و در یک کاسه متوسط سوپ ، قارچ ، خامه ترش و آبغوره را ترکیب میکنیم و کاملا به هم میزنیم.
سپس موادی که آماده کردیم بر روی مرغ میریزیم و در آخر فلفل را روی مرغ پخش میکنیم.
سپس ظرف را درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار میدهیم و حدود یک ساعت و ربع اجازه میدهیم تا آب مرغ کاهش یابد و مرغ کاملا پخته شود.
The post طرز تهیه پولت پاریسی appeared first on آلامتو.
گردآوری و ویرایش : پورتال پورتال ۱
با نظر دادن خود درباره پست طرز تهیه پولت پاریسی ما در جهت فعالیت بهتر پورتال تشویق نمایید.
بدون دیدگاه