طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه
لطفا در ادامه را طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه را ببینید.
نخود | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | نصف استکان |
سیر | ۳ حبه |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چاای خوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چاای خوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چاای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد (درصورت تمایل) |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود:
برای تهیه فلافل نخود را باید خیس کنیم. خیس میل کردن نخود کمی طول می کشد، ولی اگر به نخود درحال خیس میل کردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس میل کردن نخود نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خودش جذب می کند. برای همه حبوبات می شود از این روش استفاده کرد. این راه حل برای مواقعی می باشد که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل این می باشد که بعد از خیس میل کردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم. بعد از اینکه میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به شکل توپ در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم .
نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خوشمزه:
۱٫ برای طرز تهیه فلافل نخود به خاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر می باشد که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی می توانید آن را چند بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و سپس نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کمتر باعث نفخ می شوند.
۲٫ ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای طرز تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این می باشد که حتما از همه ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.
۳٫ بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره می باشد البته فرقی نمی کند که شما زیره سیاه اضافه میکنید یا سبز. افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.
۴٫ هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می رود. البته بهتر می باشد خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر می باشد اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه های شکر درشتتر باشد.
۵٫ بعضی ها تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و باعث شکیل شدن فلافل می شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. درباره بیکینگپودر نیز باید بگویم که فقط مقدار کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا باعث پف کردن آن ها شود.
۶٫ برای سرخ کردن فلافل، آن ها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا کرده می باشد، قرار دهید تا فلافلها بعد از افتادن در روغن داغ به کف ظرف برخورد کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوشمزه و ترد خواهید داشت.
۷٫ برای سرخ کردن فلافلها از قالب های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملاً داغ شود، متاسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم یکدست پخته شود. ولی می توانید در انتها با دستمال روغنش را بگیرید.
۸٫ چاشنی مناسب غذای فلافل فقط ترشی می باشد، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه. البته شما می توانید فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز میل کنید.
۹٫ بهتر می باشد نان مناسب برای میل کردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی می باشد و کمی ضخیمتر از نان لواش می باشد و دو لایه دارد.
۱۰٫ نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع می باشد. البته هندی ها با غذای فلافل نوشیدنی ای به اسم لاسی مینوشند؛ «لاسی» دوغ شیرینی می باشد که مواد تشکیل دهنده آن، میوه می باشد.
گردآوری و ویرایش : پورتال پورتال ۱
با نظر دادن خود درباره پست طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه ما در جهت فعالیت بهتر پورتال تشویق نمایید.
بدون دیدگاه