طرز تهیه انواع غذای خوشمزه با انار + روش تهیه
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
طرز تهیه انواع غذای خوشمزه با انار + روش تهیه
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه طرز تهیه انواع غذای خوشمزه با انار + روش تهیه را ببینید.
انا یک میوه بهشتی در نزد ما ایرانی هاست و علاقه زیادی ما ایرانی ها به این میوه بهشتی داریم و همیشه علاوه بر خام نوش جان کردن انار به عنوان یک میوه برای درست کردن انواه غذا هم از انار استفاده می کنیم و هنرنمایی های جالب و خوشمزه ای رو با انار به نامیش می گذارند. ما در این نوشته قصد داریم روش درست کردن انواع غذای خوشمزه با انار رو برای شما به صورت آموزش به اشتراک بگذاریم که در ادامه و در وبسایت پورتال یک مشاهده می کنید
طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار
مواد اولیه برای درست کردن خوراک مرغ با رب انار :
برای ۴ نفر
آب ۱و نیم لیوان
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
زعفران دم کرده (در اخر به غذاتون اضافه کنید) ۱ ق غ
نمک (نیازی نیست که زیاد نمک بزنید در حد یک قاشف غذاخوری خوبه) به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و قرمز هرکدام یک ق م
رب انار (بهتره که رب انار ملس باشه بعنی مرزی بین ترش و شیرین باشه) ۵ ق غ
پیاز (متوسط / خرد شده) ۲ عدد
سینه مرغ (متوسط) ۴ تکه
اول قابلمه رو روی شعله میزاریم می گذاریم داغ شود و بعد روغن را اضافه می کنیم و بعد پیاز ها رو می ریزیم و در حد یه تفت کوچولو سرخشان میکنیم و بعد مرغها را اضافه می کنیم و خوب تفت با پیاز تفت می دهیم و در همین حین نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و دوباره تفت میدهیم حدودا ۱۰ دقیقه . بعد از ۱۰ دقیقه آب رو اضافه می کنیم و ۵ دقیقه یا بیشتر صبر می کنیم که آب داغ شود نه به جوش اید وقتی آب داغ شد رب انارمونو اضافه می کنیم ویکم موادمونو هم میزنیم تا رب انار مخلوط بشه و مزه غذا رو میگیریم اگر کمی یا زیادی داشت غذارو درست میکنیم و در قابلمه رو میبندیم و بعد از ۴۵ دقیقه در قابلمه رو بر می داریم و غذا رو چک میکنیم .اگر پخته بود اجاق را خاموش میکنیم اگر نبود ۲۰ دقیقه دیگر بدون در و با شعله ملایم میزاریم خوب بپزه.
نکاتی برای درست کردن خوراک مرغ با رب انار
*بعد از اینکه آب رو اضافه کردیم یک هویج درون قابلمه میندازیم تا هورمون های مرغ گرفته بشه .
*بعضی مرغها زود پخته میشوند مرتبا غذاتونو چک کنید تا مرغ ها از هم وا نرن.
*میزان نمک دست خودتونه ولی من این خوراک مرغ رو شیرین دوست دارم و کم نمک میزنم .
طرز تهیه آش انار
آماده سازی: ۳۰ دقیقه – مدت انتظار: ۲ ساعت – مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای تهیه آش انار : برای ۶ نفر
برنج ۲۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
چغندر نیم كیلو
نعنا (سبزی خشك نشده) ۲۵۰ گرم
نعنا (خشك) ۱ قاشق سوپخوری
رب انار ۱۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
آب ۸ پیمانه
نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آش انار یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه .این آش در اكثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.
طرز تهیه آش انار:
ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه ۸ پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد. چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد كنید و داخل ظرفی آبپز كنید.
در ظرفی پیازها را كمی درشت تر از حد معمول خرد كنید و با روغن خوب سرخ كنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمك را اضافه كنید و كمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه كرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه كنید.پس از مدتی كه آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبكش رد كنید و آنها را به آش اضافه كنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده كنید.
نكاتی برای تهیه آش انار
۱)میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.
۲) سعی كنید از رب انار خانگی استفاده كنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود ۱ كیلو انار را دان كرده و داخل مخلوط كن بریزید و سپس از صافی رد كنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنكه تقریبا مواد شما یك سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده كنید.
۳)اگر دوست دارید به آش سركه اضافه كنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن كمی شكر بزنید.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۲ ساعت – مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه برای درست کردن انار پلو با مرغ : برای ۶ نفر
برنج ۶پیمانه
كره ۵قاشق غذاخوری
پیاز ۲عدد
زعفران (ساییده) ۱قاشق چایخوری
انار ۴عدد
مرغ ۶قطعه
سیر ۲حبه
رب انار به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
در كل غذاهایی كه به نوعی در پختشان انار به كار میرود بسیار خوشمزه و اشتها آور هستند.انار پلو غذایی فوق العاده زیبا ، خوشمزه و راحت می باشد كه میتواند غذایی بسیار مناسب برای جمع های میهمانی و دور همی باشد.
طرز تهیه انا ر پلو :
ابتدا مرغ ها را با افزودنی های دلخواه مثل برگ بو،پوست پرتقال ،پیاز،سیر و…آبپز میكنیم.سپس آنها را از مواد اضافه جدا كرده و در كره خوب تفت میدهیم.در ظرف دیگری پیاز را رنده میكنیم و در روغن كاملا سرخ میكنیم و سیر را رنده زده و كمی با آن تفت میدهیم و سپس رب انار و نصف انارهای دان شده را هم به آنها اضافه كرده و خوب تفت میدهیم و شعله را خاموش كرده و سس را به مرغ ها اضافه میكنیم.خلال پسته را جدا شسته و و با نصف دیگرانارها مقدار خیلی كمی در روغن تفت میدهیم كه انارها خیلی آب نشوند.حالا برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را دم میكنیم.وقتی برنج پخت نصف آن را با مخلوط مرغ و همچنین زعفران مخلوط میكنیم و وقتی كشیدن به ترتیب یك لایه برنج سفید یك لایه برنج مخلوط و یك لایه مغز پسته وانار اضافه میكنیم به طوری كه خلالهای پسته در لایه آخر قرار بگیرند
نكاتی برای تهیه انار پلو
۱)بهتر می باشد برای این پلو از ران مرغ استفاده كنید.
۲)میتوانید روی برنج و یا لابه لای آن انار تازه هم بریزید تا غذایتان خوشمزه تر شود.
۳)بهتر می باشد برای این غذا ته چین مرغ بگذارید تا لذیذ تر شود.
۴)میتوانید كمی برنج را با آب انار مخلوط كنید تا رنگ زیبایی به پلو بدهد.
۵)حتما مغزپسته را از شب قبل در آب جوش خیس كنید.
آماده سازی: ۳۰ دقیقه – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای درست کردن خورش انار: برای ۴ نفر
گوشت (چرخكرده) ۴۰۰گرم
گردو ۲۵۰گرم
سبزی (گشنیز،چوچاق،نعنا،اناریچه) ۱پیمانه
پیاز ۲عدد
رب انار (شیرین) ۱قاشق غذاخوری
رب انار (شیرین) ۱و نیم قاشق غذاخوری
رب آلوچه ۱قاشق غذاخوری
سیر ۳حبه
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
انار بیج از خورش های معروف و خوشمزه گیلانی اسن كه ظاهر آن به فسنجان شباهت زیادی دارد.این خورش در سایر استانهای شمالی هم متداول می باشد و عطر سبزی های محلی بسیار بر لذیذ بودنش تاثیر گذاشته می باشد.
طرز تهیه خورش انار
یك عدد پیاز را به همراه سبزیها خرد میكنیم، (سبزی باید كاملا ریز خرد شود) و آن را در مقدار كمی روغن تفت میدهیم. رب انارها، رب آلوچه و رب گوجهفرنگی را با گردو چرخ شده به آن اضافه میكنیم و مواد را به مدت سه دقیقه تفت میدهیم، سپس سه لیوان آب به آن افزوده تا با حرارت ملایم بجوشد و روغن بیاندازد. در ظرفی گوشت چرخكرده را به همراه یك عدد پیاز رنده شده، سیر، نمك، فلفل، زردچوبه كاملا ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند.
مواد را در دست به اندازه گردو گلوله كرده و در روغن سرخ میكنیم. گوشتهای سرخ شده را داخل مواد گردو میچینیم، در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان میدهیم تا كاملا جا بیافتد.
نكاتی برای درست کردن خورش انار
۱)نسبت رب انار ترش و شیرین را با توجه به ذائقه تان میتوانید تغییر دادن دهید.
۲)اگر رب آلوچه در اختیار ندارید به جای آن رب انار بزنید.
۳)میتوانید به جای چوقاق و اناریچه از نعنا نیز استفاده كنید.
۴)در شمال این غذا با كته سرو میشود.
۵)بهترین دسر برای این غذا ماست و سیر می باشد.
مواد اولیه برای تهیه خورش انار دانه مسما
مرغ نصف يك عدد
انار ۲عدد – دانه شده
پیاز ۲۰۰ گرم
شكر در صورت تمايل دو قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
زردچوبه يك قاشق چايخوري
گلپر يك قاشق چايخوري
فلفل نصف قاشق چايخوري
طرز تهی خورش انار دانه مسما
مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ ميكنيم. سپس آن را به همراه آب ميگذاريم تا بپزد. در هنگام پخت، رب گوجهفرنگي را به مرغ ميافزاييم تا خوش رنگ شود. پياز خلالي خرد شده را با كمي روغن در تابه تفت ميدهيم، سپس دانههاي انار را به پياز افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم.
وقتي مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پياز را به آن افزوده، حرارت را ملايم نموده و ميگذاريم تا به مدت نيم ساعت غذا جا بيفتد.
در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش ميكنيم.
اين خورش بايد غليظ و كمآب باشد.
آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱۵ دقیقه – مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای تهیه املت انار :برای ۲ نفر
انار (درشت و ترش) ۳عدد
پیاز ۲عدد
سیر ۴حبه
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳عدد
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
شاتوت (برای تزیین) به میزان لازم
طرز تهیه املت انار
ابتدا سیر و پیاز را رنده كرده و با كمی نمك مخلوط كنید و پودر سیر را نیز به آنها اضافه نمایید.در تابه مقداری روغن بریزید و سیر و پیاز را كاملا تفت دهید تا طلایی شوند.
انار را شسته و دان كنید و مقداری نمك به آن بیفزایید و به پیاز و سیر اضافه كنید و كمی تفت دهید و اگر روغن كم بود قدری روغن به آن اضافه كنید.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و ۱ دقیقه باچنگال مخلوط نمائید و بعد ادویه و زعفران را به آن بیفزایید. در تابه ای مسطح مقداری روغن بریزید و اجازه دهید كاملا داغ شود سپس تخم مرغ زده شده را داخل آن ریخته و سریع بچرخانید تا همه سطح تابه را بپوشاند.وقتی تخم مرغ پخت مایه انار را داخل آن ریخته و تخم مرغ را از یك طرف روی آن تا كنید و بعد با انار و تمشك و سس انار آن را تزیین كنید
مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شودن سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.
نكاتی برای تهیه املت انار
۱)این غذا را هم با نان و هم با كته میتوان سرو كرد.
۲)بهتر می باشد مقدار بیشتری پودر سیر استفاده كنید تا املت شما خوشمزه تر شود.
۳)انار استفاده شده در غذا باید ترش باشد.
۴)در صورت تمایل مقداری رب انار ترش هم به مایه انار اضافه كنید.
اگر بتوانید اناری را بدون افتادن حتی یک حبه از آن دانه کنید به بهشت خواهید رفت! احتمالا شما هم این جمله را از شنیده اید و با خود فکر کرده اید مگر چقدر دانه کردن انار می تواند سخت باشد؟ به نظر برسد آنقدر ها هم سخت نباشد اما این مقاله می تواند به شما کمک کند که انار را راحت تر و سریعتر دانه کنید.
گام اول برای دان کردن انار
پوسته ی بالایی یا تاج انار را به صورت دایره وار برش دهید یک چاقو با تیغه ی منعطف بردارید و تنها با لبه ی چاقو به صورت دایره وار یک برش غیر عمیق روی پوسته انار ایجاد کنید.
گام دوم برای دان کردن انارتاج انار را با دست و با ملایمت به سمت بیرون بکشید و از انار جدا کنید.
گام سوم برای دان کردن انارسه برش کم عمق در امتداد غلاف سفید رنگ درونی، از بالا تا انتهای انار روی پوسته ایجاد کنید.
گام چهارم برای دان کردن اناربا فشار دادن انگشت شست به مرکز و به سمت بیرون، انار را ۳ تکه کنید.
گام پنجم برای دان کردن انارتمام پوسته های سفید رنگ درونی را که روی سطح دانه ها قرار دارند با دست و با ملایمت جدا کنید.
گام ششم برای دان کردن انارتکه های انار را درون یک کاسه بزرگ آب سرد قرار دهید.
گام هفتم برای دان کردن اناردرون آب تکه های بزرگ انار را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید و دانه ها را از پوسته جدا کنید. با جدا کردن پوسته ها، دانه های جدا شده در ته ظرف قرار می گیرند و پوسته ها روی آب شناور می شوند.
گام هشتم برای دان کردن اناراز یک کفگیر برای بیرون کشیدن پوسته های اضافی استفاده کنید.
گام نهم برای دان کردن انار
دانه های انار درون ظرف آب را در یک صافی بریزید.
گام آخر برای دان کردن انارمی توانید با اضافه کردن کمی نعنا خشک و نمک یا گرفتن آب انار، از یک عصرانه دلچسب لذت ببرید.
نکته ها
۱/ انار بیش از هر میوه ی دیگری و حتی بیش از چای سبز دارای آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان و پلی فنول موجود در انار می تواند
جلوی رشد سلول های سرطانی را بگیرد. توصیه می شود افرادی که با خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات مواجه هستند به طور مرتب آب انار بنوشند.
۲/ مصرف مداوم انار جریان خون را در بدن بهبود می بخشد و در نتیجه خطر سکته و حمله های قلبی را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان موجود، باعث کاهش کلسترول مضر خون می شود و با رقیق کردن خون جلوی ایجاد لخته را در شریان های خونی می گیرد.
۳/ خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی انار می تواند به بهداشت دهان و دندان کمک کند و بیماری های مرتبط را کاهش دهد.
طرز تهیه انواع غذای خوشمزه با انار + روش تهیه
منبع : پورتال یک
لطفا نظر خود را درباره طرز تهیه انواع غذای خوشمزه با انار + روش تهیه با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه