طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه و جدید
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه و جدید
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه و جدید را ببینید.
طرز تهیه سوپ کدو تنبل بریانی
آماده سازی: ۱۵ دقیقه– مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
– مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
کدو تنبل (پوست کنده، خرد شده به شکل مکعب های درشت) ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
آویشن (جدا) ۲ شاخه
عصاره سبزیجات (کم نمک) ۴ فنجان
خامه ۱/۴ فنجان
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه
ما کدو تنبل را با حبه های سیر بریان می کنیم تا کاراملی و شیرین شود. کدو تنبل و سیر با عصاره سبزیجات و کمی آویشن ترکیب می شوند سپس سوپ با اضافه کردن کمی خامه آماده می شود.
طرز تهیه سوپ کدو تنبل بریانی :
۱٫ فر را از قبل با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
۲٫ یک شاخه آویشن بردارید و انگشتانتان را از ساقه از پایین آرام به سمت بالا بکشید و برگ های آن را جدا کنید. سپس با یک چاقو برگ هایی را که از ساقه جدا شده اند درشت خرد کنید.
۳٫ در یک سینی فر تکه های کدو تنبل و حبه های سیر پوست نکنده را با روغن زیتون و آویشن درشت خرد شده هم بزنید . سپس کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. ۲۵ دقیقه در فر بریان کنید.
۴٫ کمی قبل از اینکه کدو تنبل آماده شود، در یک قابلمه ی بزرگ عصاره سبزیجات و شاخه آویشن باقیمانده ی را در آن بریزید و گرم کنید. بگذارید ۵ دقیقه آرام بجوشد. کدو حلوایی و سیر را به آن اضافه کنید. ابتدا پوست سیر را بکنید. با یک گوشتکوب برقی مخلوط را به ترکیبی نرم و یکدست با علظتی مناسب تبدیل کنید. کمی خامه اضافه کنید و طبق ذائقه نمک و فلفل بپاشید.
مواد اولیه برای ۲ نفر
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
سیر (ریز شده) ۱ حبه
نخود فرنگی به مقدار لازم
برگ ریحان (خرد شده، تازه) نصف فنجان
عصاره سبزیجات (کم نمک) ۲ فنجان
شیر (کم چربی) ۲ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه (تازه آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ نخود و ریحان :
روغن زیتون، پیاز، نمک و فلفل را در یک روغن دان بزرگ روی شعله ی متوسط بریزید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. نخود و ریحان را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید سپس عصاره سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید آرام به جوش بیاید تا کاملاً گرم شود.
سوپ را از روی شعله بردارید و با استفاده از یک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن آن را مخلوط کنید. سوپ را دوباره داخل قابلمه روی شعله ی کم قرار دهید. شیر را اضافه کنید و گرم کنید اما نگذارید بجوشد. سرو کنید و نوش جان نمایید.
مواد اولیه برای ۴ نفر
هویج (پوست کنده و خرد شده) ۲۴۰ گرم – ۴ عدد متوسط
سیب (پوست کنده و خرد شده) ۲ عدد بزرگسیب زمینی (خرد شده) ۴۵۰ گرم
کرفس (پوست کنده و خرد شده) ۱ ساقه
پودر کاری ۱ و نیم قاشق چایخوری
دانه فلفل (قرمز) ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل ۴۵۰ گرم
عصاره مرغ ۲ فنجان
خامه ۱/۶ فنجان
شیر ۱/۶ فنجان
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
ماست (ساده) ۱/۴ فنجان
شوید (اختیاری، خرد شده) به مقدار لازم
بیسکویت (یا نان) ۴ عدد
درست کردن این سوپ هویج ساده هست. مقدار زیادی هویج، کرفس، سیب و سیب زمینی را با کمی روغن زیتون داخل یک قابلمه ی بزرگ بریزید. آنها را بپزید تا کمی نرم شوند سپس پودر کاری را که یک ادویه ی هندی هست و از ادویه هایی مانند گشنیز، دانه ی خردل، جوز و چند چیز دیگر درست شده هست به آن اضافه کنید. این ادویه به غذا شیرینی، طعم دودی و عطر اضافه می کند.
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج با کاری :
۱٫ یک روغن دان ۳ لیتری را روی شعله ی متوسط داغ کنید. سپس روغن زیتون و بعد هویج، سیب، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. ۵ تا ۸ دقیقه تا زمانی که سبزیجات و سیب شروع به آب انداختن کنند هم بزنید و بپزید.
۲٫ پودر کاری، دانه فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. ۲ دقیقه بپزید سپس شیر نارگیل و عصاره ی مرغ را اضافه کنید. بگذارید سوپ ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
۳٫ با یک گوشت کوب برقی سوپ را مخلوط کنید تا خامه ای شود. سوپ را از روی شعله بردارید سپس مخلوط شیر و خامه و آب لیمو را اضافه کنید. بچشید و ادویه ها را در صورت نیاز اضافه کنید.
۴٫ سوپ را بین ۴ کاسه تقسیم کنید سپس روی هر کدام ۱ قاشق سوپخوری ماست و کمی شوید تازه ی خرد شده بریزید. با بیسکویت گرم یا نان سرو کنید.
طرز تهیه سوپ سیب زمینی مخصوصآماده سازی: ۳۰ دقیقه – مدت انتظار: ۳۰ دقیقه – مجموعاً: ۱ ساعت
مواد اولیه برای ۱۰ نفر
بیکن (خرد شده به صورت تکه های ۱ سانتی متری) ۸ تکه
کرفس (چهار گوش خرد شده) ۳/۴ فنجانسیر (ریز شده) ۳ حبه
سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده به صورت تکه های ۲٫۵ سانتی متری) ۶ عدد کوچک
عصاره مرغ (کم نمک) ۶ فنجان
کره (بدون نمک) ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
شیر (شیر کامل) ۱ فنجان
خامه (پر چرب) نصف فنجان
پنیر چدار (رنده شده) برای تزئین
خامه ترش برای تزئین
پیازچه (حلقه شده) برای تزئین
طرز تهیه سوپ سیب زمینی مخصوص
در یک قابلمه بزرگ یا قابلمه چدنی بیکن را روی شعله ی متوسط تفت دهید تا همه چربی اش جدا شود. با یک کفگیر بیکن سرخ شده را داخل بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بگذارید. کل چربی بیکن به جز ۱/۴ فنجان از آن را دور بریزید. شعله را کم کنید سپس کرفس و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و بپزید و گاهی هم بزنید تا پیاز ها نیمه شفاف شوند. سیر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
شعله را روی متوسط بگذارید و سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سیب زمینی را ۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید سپس عصاره مرغ را اضافه کنید. عصاره مرغ بایستی تا روی سیب زمینی ها بیاید پس بسته به سایز قابلمه ممکن هست به عصاره بیشتری نیاز داشته باشید. سوپ را بگذارید آهسته به جوش بیاید سپس در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه تا زمانی که سیب زمینی ها آنقدر نرم بشوند که چنگال در آن فرو برود بپزید.
در یک روغن دان متوسط کره را روی شعله ی متوسط آب کنید. زمانی که کره آب شد آرد را اضافه کنید و هم بزنید. ۱ تا ۲ دقیقه مدام هم بزنید تا طلایی بشود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
بگذارید مخلوط جوش بیاید سپس تا موقعی که کمی غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. مخلوط شیر را داخل مخلوط سیب زمینی بریزید و سوپ را روی شعله ی نسبتاً پایین ۵ دقیقه بپزید. سوپ را از روی شعله بردارید. ۱/۳ آن را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. با یک گوشت کوب برقی سوپی را که داخل قابلمه باقی مانده بزنید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود.
۱/۳ سوپی را که کنار گذاشته بودید به قابلمه برگردانید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید سپس سوپ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. وقتی خواستید سوپ را سرو کنید روی هر کاسه مقداری بیکن سرخ شده، پنیر چدار رنده شده، خامه ترش و پیازچه اضافه کنید.
تکته برای تهیه سوپ سیب زمینی مخصوص :
اگر گوشتکوب برقی ندارید می توانید سوپ را در چند نوبت در یک مخلوط کن پوره کنید. ۱/۳ سوپ را در قابلمه نگه دارید و بقیه ی آن را در مخلوط کن پوره کنید سپس باقی دستور را ادامه دهید. من ترجیح می دهم سوپم را در آخر کار چاشنی بزنم تا از شور شدن آن جلوگیر کنم. با این وجود سیب زمینی به نمک زیادی نیاز دارد پس همان ابتدا ۱ قاشق چایخوری نمک بریزید و در چند مرحله فلفل سیاه اضافه کنید و در نهایت طبق ذائقه پیش بروید.
مواد اولیه برای ۳ نفر
جو پرك نصف لیوان
مرغ (سینه) ۱قطعه
هویج ۲عددپیاز ۱عدد
سیر ۲حبه
كرفس (خرد شده) نصف لیوان
برگ كرفس به میزان لازم
نمك به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران (آب كرده و غلیظ) ۲قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
به (بزرگ) ۱عدد
طرز تهیه سوپ مرغ با جو :
ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی مواد كمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید. پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.
نكاتی برای درست کردن سوپ مرغ :
۱)در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
۲)میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.
۳)در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
۴)میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید.
مواد اولیه برای ۴ نفرشیر یك و نیم پیمانه
پیاز (نگینی) ۲عدد
آبلیمو ۲قاشق سوپخوریكره ۱چهارم پیمانه
هویج ۲عدد
خامه (برای تزیین) ۴قاشق سوپخوری
كرفس (خرد شده) ۲ساقه
لبو (پخته) نیم كیلو
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ لبو
ابتدا كره را در ظرف مورد نظر ریخته و روی شعله قرار میدهیم تا آب شود. سپس پیاز، كرفس و هویجهای خرد شده را به ترتیب به كره اضافه میكنیم و به اندازهای تفت میدهیم كه سبزیها عوض رنگ دهند. لبو را رنده زده و به همراه یك قاشق سوپخوری آبلیمو و آب مرغ به سبزیهای سرخ شده افزوده و آن را با نمك و فلفل مزهدار میكنیم و به مدت نیم ساعت حرارت میدهیم تا مواد بپزند. البته كمی از لبو رنده شده را برای تزیین روی سوپ كنار میگذاریم، بعد از پخت قابلمه را كنار گذاشته تا سرد شود. سپس همه مواد را در غذاساز ریخته تا سوپی نرم حاصل شود، سوپ را داخل قابلمه برمیگردانیم و شیر را به آن اضافه كرده تا جوش بیاید. در پایان بقیه آبلیمو را اضافه كرده و هم میزنیم، سپس سوپ را درون سوپخوری ریخته و سطح روی آن را با خامه و لبوی رنده شده تزیین مینماییم.
نكاتی برای درست کردن سوپ لبو
۱)اگر دوست دارید داخل لبوی رنده شده شكر هم بزنید.
۲)اضافه كردن خامه داخل این سوپ ان را خوشمزه تر میكند.
۳)اگر دوست دارید سوپ شما به رنگ صورتی خوشرنگ باشد مقدار شیر را بیشتر كنید یا خامه را درون سوپ هم استفاده كنید.
۴)بهتر هست از شیر پر چرب برای این سوپ استفاده شود.
طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه و جدید
منبع : پورتال یک
لطفا نظر خود را درباره طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه و جدید با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه