طرز تهیه انواع خوراکی ها با کدو حلوایی + عکس
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب تفریحی
طرز تهیه انواع خوراکی ها با کدو حلوایی + عکس
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه طرز تهیه انواع خوراکی ها با کدو حلوایی + عکس را ببینید.
در این مطالب قصد داریم روش پخت انواع خوراکی و انواع شیرینی و کیک با کدو حلوایی و نحوه درست کردن انواع دسر و انواع خوراکی رو با کدو حلوایی به شما آموزش بدیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیره
طرز تهیه کدو حلوایی کبابی با سس نعنا
مواد اولیه برای درست کردن کدو حلوایی کبابی با سس نعناع
کدو حلوایی ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
سیر (له شده) ۱ عدد
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
نعنا (یا جعفری) مقداری
کدو حلوایی را برش بزنید و تخم های آن را خارج کنید سپس پوست کدو حلوایی را بکنید و به صورت حلقه های نازک و یک اندازه برش بزنید.
سیر له شده ، روغن زیتون ، شکر ، سرکه و مقداری نمک را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا زمانی که شکر حل شده و سس یکدست شود سپس مقداری جعفری یا نعنا خرد شده به سس اضافه کنید.
برش های کدو حلوایی را روی سینی فر یا باربیکیو یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهید و پس از اینکه یک طرف کبابی و نرم شد برگردانید تا طرف دیگر ان نیز کباب شود سپس در ظرف بگذارید ، سسی که تهیه کرده اید را روی کدو حلوایی بریزید و سرو کنید ( بهتر می باشد در زمان کباب کردن با برس روغنی روی کدوها را چرب کنید ).
نکته ها :
میتوانید سس را برای داشتن طعمی قوی تر داخل قابلمه ای بریزید ، ۲ دقیقه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا داغ شود سپس روی کدو حلوایی ها بدهید.
طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی
آماده سازی: ۱ ساعت – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً: ۲ ساعت
مواد اولیه برای درست کردن کاپ کیک کدو حلوایی :
آرد ۲لیوان
شکر ۱ونیم لیوان
کدو حلوایی (رنده شده) ۳لیوان
دارچین ۲قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
روغن مایع ۱لیوان
تخم مرغ ۴عدد
طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها و شکر را و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
آرد ، دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار آن را الک کنید و بعد کم کم آن را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
کدو حلوایی را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید. کاغذ مخصوص کیک یزدی(کاپ کیک) را داخل قالب قرار دهید و تا نصف هر قالب از مایه کیک بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده می باشد به مدت ۴۵ تا۶۰ دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه کیک ها آماده شدند آنها را از فر خارج کرده و را از قالب جدا کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با پودر قند ، خامه زده شده و … تزیین و سرو کنید.
نکاتی در مورد تهیه کاپ کیک کدو حلوایی :
۱)در صورت تمایل کدو حلوایی را نیم پز کرده و یا به صورت پوره شده استفاده کنید.
۲)میتوانید به جای شکر از همان میزان عسل استفاده کنید.
۳)بهتر می باشد مقداری پوره کدوحلوایی تهیه کرده و برای تزیین روی کاپ کیک از آن استفاده کنید.
۴)این مواد را برای تهیه کیک کدو حلوایی(در قالب بزرگ)هم میتوانید مورد استفاده قرار دهید.
طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی
مواد اولیه برای تهیه پودینگ کدو حلوایی برای ۶ نفرکدو حلوایی ۱ کیلو
شکر ۱ پیمانه
پودر هل نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
زعفران (آب شده) ۱قاشق چایخوری
دارچین ، عسل به میزان لازم
گردو و گل محمدی برای تزیین
ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده، به قطعات کوچک برش میدهیم و می گذاریم با یک پیمانه آب و شکر بپزد. وقتی آب آن تمام شد، آن را کاملاً له می کنیم.
سپس زعفران و پودرهِل وکره را به آن اضافه کرده و میگذاریم مواد به قوام بیایند. پودینگ را از روی حرارت برداشته، آن را در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم، میریزیم. سپس آنرا با عسل، گردو، دارچین و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین میکنیم. در صورت دلخواه میتوانیم گردوی خردشده و کمی دارچین در پودینگ بریزیم.
طرز تهیه خورش کدو حلوایی غذای پاییزی خوشمزه
مواد اولیه برای تهیه خورش کدو حلوایی :
دارچین (سرپر) ۱ ق.چ
گوشت (خورشتی) ۳۰۰ گرم
کدو (حلوایی) ۱ کیلو گرم
پیاز (متوسط) ۲ عدد
آلو (بخارا) ۱۰۰ گرم
زعفران (پودر حل شده در آب) ۱ ق.س
نمک ، فلفل میزان لازم
روغن (مایع) مقداری برای سرخ کردن
رب (گوجه فرنگی) ۱ ق.س
کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی می باشد که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار میگیرد. خورش کدو حلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه می باشد که در آن،کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو مزهدار میشود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را بهعنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز میپزند و از نوش جان کردن آن در جمع خانوادگی بسیار لذت میبرند.
ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن،به صورت هلالهای کوچک خرد کنید.
سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابهای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلاییرنگ شود.
حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
پس از آن پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
سپس داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید.
در حین سرخشدن پیاز تکههای گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
حالا برای پختن گوشت، ۲ پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید
تا گوشت روی حرارت کم اجاقگاز بپزد.
نکات مهم در درست کردن خورش کدو حلوایی
برای آنکه گوشت هنگام پخت طعمدار شود،زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
در فاصله پخت گوشت،آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید، سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید. در مراحل پایانی پخت گوشت،آلو را به همراه رب گوجهفرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت ۲ ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
رب را پیش از اضافهکردن به گوشت،کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند. با توجه به اینکه کدو بهخصوص درصورتی که تکههای آن ریز و نازک باشد به سرعت پخته و له میشود، پس از اضافهکردن کدو،خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاقگاز حرارت ندهید. برای این منظور باتوجه به اندازه تکههای کدو،یک ربع تا نیمساعت زمان کافی می باشد. در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.
درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، ۲ قاشق سوپخوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.
افرادی که به خورشهای شیرین علاقهمندند،میتوانند با اضافهکردن آلو و همچنین یک قاشق سوپخوری شکر به خورش طعم آن را شیرینتر کنند.
طرز تهیه کیک کدو حلوایی قالبی
آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱ ساعت – مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد اولیه برای درست کردن کیک کدو حلوایی : برای ۸ نفر
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
کره (بدون نمک، نرم شده) نصف فنجان + مقداری برای چرب کردن قالب
شکر قهوه ای ۱ و ۱/۴ فنجان
میخک (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
دارچین (آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چایخوری
آرد ۲ فنجان
پوره کدوحلوایی ۱ فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر پودری ۱ فنجان
شیر (بدون چربی) ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
جوز ۱/۴ قاشق چایخوری
۱٫ فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد)داغ کنید. داخل یک قالب توخالی دالبری را با کره چرب کنید.
۲٫ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین و میخک را با هم الک کنید.
۳٫ در یک مخلوط کن کره را با شکر قهوه ای ۳ دقیقه با سرعت نسبتاً پایین بزنید و مخلوط کنید. تخم مرغ ها، پوره کدو حلوایی و عصاره وانیل را اضافه کنید و با سرعت پایین خوب بزنید.
۴٫ در حالیکه مخلوط کن با کمترین سرعت کار می کند، مواد خشک را کم کم اضافه کنید تا کاملاً ترکیب شوند. خمیر را داخل قالب توخالی که آماده کرده اید بریزید و به آرامی آن را یکدست صاف کنید.
۵٫ ۴۰ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد در فر بگذارید. اجازه دهید کاملاً خنک شود
۶٫ زمانی که کیک خنک شد، مواد رویه را با هم بزنید. کیک قالبی را که از قالب بیرون آورده اید روی یک توری خنک کننده که روی یک سینی پوشیده شده با کاغذ مومی قرار دارد بگذارید. مواد رویه را قطره قطره روی آن بریزید. بگذارید قبل از سرو کردن ۳۰ دقیقه بماند و خشک شود.
آماده سازی: ۵ دقیقه – مدت انتظار: ۳۰ دقیقه – مجموعاً: ۳۵ دقیقه
مواد اولیه برای تهیه سوپ کدو حلوایی : برای ۴ نفر
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
پیاز (خرد شده) ۱ و نیم فنجان
سیر (ریز شده) ۴ حبه
زیره سبز (آسیاب شده) ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز (تازه آسیاب شده) ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سیاه (کنسرو، شسته و خشک شده) ۴ و نیم فنجان (۱ قوطی یا ۴۵۰ گرم)
کنسرو گوجه فرنگی (بدون آب، خرد شده) ۱ فنجان
آبِ گوشت ۴ فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره) ۱و نیم فنجان، ۴۵۰ گرم
خامه ترش (برای تزئین) به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) به مقدار دلخواه
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی ۶ لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.
اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ می باشد.
سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی شکلات و کدو حلوایی
آماده سازی: ۱۵ دقیقه – مدت انتظار: ۱۵ دقیقه – مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه برای درست کردن شیرنی و شکلات کدو حلوایی :
کره (نرم شده) نصف فنجان
شکر ۱ و ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
شیر کره ۱ فنجان
آرد ۱ و ۳/۴ فنجان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۳/۴ قاشق سوپخوری
جوش شیرین ۱ و نیم قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک کمی
کره (نرم شده) ۴ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای (نرم شده) ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۳/۴ فنجان
کدو حلوایی (پوره) ۱/۴ فنجان
۱٫ فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) گرم کنید. ۳ سینی شیرینی پزی را چرب کنید.
۲٫ با استفاده از یک مخلوط کن دستی کره و شکر را بزنید تا پف کنند. تخم مرغ، شیر کره و وانیل را اضافه کنید و بزنید.
۳٫آرد، وانیل، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
۴٫ با استفاده از یک ملاقه ی شیرینی پزی متوسط مقادیر یکسان از خمیر را روی سینی شیرینی پزی که آماده کرده اید بریزید. به این شکل ساندویچ ها یک اندازه و متقارن می شوند.
۵٫ ۸ دقیقه در فر بپزید. بیش از حد نگذارید در فر بماند. بگذارید ۲ دقیقه خنک شود سپس روی توری قرار دهید و کاملاً خنک کنید.
۶٫ برای درست کردن کرم وسط ساندویچ پنیر خامه ای و کره را بزنید تا نرم شوند. پودر شکر را به آرامی بریزید و بزنید تا نرم و یکدست شود. کدو حلوایی و دارچین را اضافه کنید و بزنید تا کاملاً یکی شوند.
۷٫ برای چیدن شیرینی ها یک قاشق از کرم وسط را روی سمت تخت یک قرص شیرینی بمالید و یک تکه دیگر روی آن قرار دهید. آنقدر فشار دهید که کرم به لبه ی قرص برسد اما بیرون نزند. برای باقی قرص ها هم همین کار را تکرار کنید.
طرز تهیه انواع خوراکی ها با کدو حلوایی + عکس
منبع : پورتال۱
لطفا نظر خود را درباره طرز تهیه انواع خوراکی ها با کدو حلوایی + عکس با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه