جایگزین های مواد لبنی
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه جایگزین های مواد لبنی را ببینید.
برخی افراد دچار عارضه ای به اسم کوچک عدم تحمل لاکتوز هستند و مجبورند جایگزین هایی برای لبنیات قرار دهند آن ها ناچارند از دیگر مواد غذایی جایگزین در این زمینه استفاده کنند به برخی از آنان اشاره می کنیم
برای کسانی که لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی را نمی توانند تحمل کنند، جایگزین های غذایی متنوعی وجود دارد.
عدم تحمل لاکتوز که نارسایی لاکتاز نیز نامیده میشود، نوعی عدم توانایی در سوخت و ساز و هضم لاکتوز یا قند شیر در بدن هست. این بیماری به علت فقدان آنزیم لاکتاز در دستگاه گوارش، جهت شکستن پیوندهای لاکتوز ایجاد می شود. از نشانه های این بیماری می توان درد شکم,نفخ,باد شکم,اسهال, تهوع و بازگشت اسید به مری را ذکر کرد.
اما جایگزین های شیر و فرآورده های لبنی دیگر از این قرار هست:
سویا: سویا تنها گیاهی هست که پروتئین آن نزدیک به میزان پروتئین در فرآورده های لبنی هست. با نوش جان کردن یک فنجان شیر سویا ۱۹ درصد از منیزیوم روزانه و ۱۴ درصد از ویتامین ب۶ روزانه خود را دریافت می کنید.
بادام: این خوراکی فوق العاده کم کالری با کلسیم بالا هست. همچنین پروتئین و دیگر مواد مغذی را می توان در بادام یافت.
کنف: با نوش جان کردن شیر کنف می توان ۶ت تا ۱۰ درصد از آهن مورد نیاز روزانه را به دست آورد ضمن این که کنف حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هست.
نارگیل: شیر نارگیل یک منبع غنی شده از کلسیم هست. ضمن این که نوشیدن آن ۵۰ درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین ب ۱۲ و ۲۵ درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین دی را تامین می کند. به خاطر داشته باشید که چربی های نارگیل جزو چربی های اشباع هست.
برنج: هرچند کالری و قند بالا دارد و میزان پروتئینش کم هست اما شیر برنج یک سوم نیاز روزانه شما به کلسیم و ۲۵ درصد میزان نیاز روزانه به ویتامین دی و ویتامین ب ۱۲ را تامین می کند.
منبع:www.msn.com
جایگزین های مواد لبنی
منبع : وبسایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره جایگزین های مواد لبنی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه