تغذیه بانوان باردار، ۶ قانون طلایی
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب تفریحی
تغذیه بانوان باردار، ۶ قانون طلایی
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه تغذیه بانوان باردار، ۶ قانون طلایی را ببینید.
مصرف ماهی های دودی، خام، شور و … را در نه ماه بارداری کاملا قطع کنید.
مراقب گوشت خام باشید
گوشت خام را در کنار دیگر مواد غذایی نگهداری نکنید. گوشت را فقط بعد از پخت کامل مصرف کنید. البته از آنجایی که انگلها در دمای بسیار پایین تقریبا از بین میروند، قبل از مصرف بهتر می باشد گوشت را تا دمای منفی بیست درجه منجمد کنید. قبل از دست زدن به گوشت خام و بعد از آن دستانتان را کاملا بشویید. تا آنجایی که ممکن می باشد از مصرف گوشتهای فرآوری شده خودداری کنید.
روش نگهداری این مواد غذایی در یخچال سبب میشود، آنها اغلب به لیستریا آلوده شوند. بهتر می باشد به منظور اجتناب از خطرات احتمالی مصرف این مواد، در دوران بارداری به طور کلی آنها را از برنامه غذایی خود حذف کنید. اما اگر به هیچ عنوان نتوانستید در برابر وسوسه میل کردن گوشتهای فرآوری شدهای همچون سوسیس و کالباس مقاومت کنید، نوع بستهبندی شده آنها احتمالا کمتر آلوده می باشد؛ دستگاههای برش کالباس و چاقوها به عنوان مثال یکی از عوامل آلوده کننده این مواد هستند.
حواستان به پنیر مصرفیتان باشد
به همان دلایلی که برای گوشتهای فرآوری ذکر شد، باید در مصرف پنیرهای غیر بستهبندی و باز احتیاط کرد. از مصرف پنیرهایی که از شیر خام تهیه شدهاند، خودداری کنید.
مصرف تخممرغ خام و بستنی غیر استاندارد ممنوع می باشد
از آنجایی که احتمال آلودگی تخم مرغ به باکتری سالمونلا وجود دارد، مصرف تخم مرغ خام یا نیم پز ممنوع می باشد. این قانون شامل تمام مواد غذایی میشود که با تخم مرغ خام تهیه میشوند. از این دسته می توان به سس مایونز، کرمهای شیرینی پزی، تیرامیسو، موس شکلاتی و … اشاره كرد.
بهتر می باشد به جای تخم مرغ سرخ شده، نوع آب پز آن را مصرف کنید. در هنگام خرید شیرینی و کیکها نوعی را انتخاب کنید، که به خوبی پخته شده باشد. فقط بستنی بستهبندی و استاندارد خریداری و مصرف کنید. چرا که احتمال آلوده بودن شیر و دیگر مخلفات بستنی و ظروفی که در تهیه بستنی استفاده شده، وجود دارد.
در خرید ماهی دقت کنید
مصرف ماهیهای دودی، خام، شور و … را در نه ماه
بارداری کاملا قطع کنید. مصرف برخی از ماهیها که به عنوان منبعی عالی
برای اسیدهای چرب و پروتئین شناخته شدهاند، به دلیل امکان آلوده بودنشان
ممنوع می باشد. در هنگام خرید دقت کنید، چرا که بسیاری از ماهیها به جیوه
آلوده هستند. ماهیهای بزرگی همچون ماهی تن، کوسه ماهی حاوی مقداری زیادی
از این فلز هستند. بهتر می باشد از ماهیهای پرورشی همچون قزل آلا – که احتمالا
کمتر آلوده هستند- استفاده کنید.
باقیمانده غذاها را با احتیاط مصرف کنید
در مصرف باقیمانده غذاها – که
معمولا در یخچال نگهداری میشوند- محتاط باشید. لازم می باشد که آنها را قبل
از مصرف در مایکروفر یا بر روی اجاق گاز گرم کنید. همچنین به دمای یخچالتان
نیز دقت کنید: مواد غذایی باید حداکثر در دمایی بین دو تا چهار درجه
سانتیگراد نگهداری شوند. اگر به سلامت غذا شک دارید، آن را نخورید.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار مخاطبان قرار میدهد.
تغذیه بانوان باردار، ۶ قانون طلایی
منبع : نی نی بان
لطفا نظر خود را درباره تغذیه بانوان باردار، ۶ قانون طلایی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه