بقچه پنیری شکم پاره
اگر مایلید شیوه درست کردن بقچه پنیر و جعفری را یاد بگیرید بهتر هست در ادامه نوشته خمیر آن را یادگرفته و سپس به شکل تصویری شیوه بستن خمیر را ببینید
مواد لازم:
شیر ولرم نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد( زرده برای رویش)
نمک ۲ قاشق چای
شکر ۳ قاشق
مایه خمیر نصف پاکت
آرد ۳٫۵-۴ لیوان
مواد داخلی:
پنیر سفید ۱۵۰ گرم
جعفری دو دسته
رویه:
زرده تخم مرغ
طرزتهیه :
دریک کاسه نصف لیوان شیر ولرم می ریزیم رویش مایه خمیر ریخته خوب مخلوط میکنیم تا مایه خمیر حل شود سپس آب ولرم, روغن مایع , سفیده تخم مرغ , نمک و شکر را می ریزیم دوباره مخلوط میکنیم سپس آرد را کم کم می ریزیم و هم میزنیم تا به دست نچسبد و یک ساعت استراحت می دهیم . در یک ظرف دیگر پنیر سفید را رنده کرده و جعفری ریز شده را می ریزیم و مخلوط میکنیم سپس از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم مثل تصاویر دو طرف خمیر را برش داده و در وسط پنیر و جعفری را قرار داده و محل های بریده را می بندیم
در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در آن می چینیم دوباره ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت می دهیم سپس رویش زرده تخم مرغ مالیده و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم گرم سرو میکنیم
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده هست. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
بقچه پنیری شکم پاره
منبع : وبسایت دکتر سلام
بدون دیدگاه